Πόσο κοστίζει και χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία ;

Πόσο κοστίζει και χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία ;

Πόσο κοστίζει και χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία ;

Ας το παραδεχτούμε. Tο εκτιμώμενο κόστος από μια μεταφορική εταιρεία θα σας βοηθήσει να λάβετε όλες τις σωστές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της μετακόμισης σας.

Πόσο κοστίζουν οι επαγγελματίες μεταφορείς;

Το να γνωρίζετε πόσο χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα κατά μέσο όρο θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την μετακόμιση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ναι, υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε, να θυμάστε και να έχετε κατά νου όταν μετακομίζετε, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το να γνωρίζετε (εκ των προτέρων!) Να γνωρίζετε επ ακριβώς τι θα πληρώσετε για μια μεταφορά.

Όπως αποδεικνύεται, το κόστος για την πρόσληψη επαγγελματικών μεταφορέων θα λύσει αποτελεσματικά το διαρκές δίλημμα αν πρέπει να προσλάβετε μια μεταφορική εταιρεία ή να την κάνετε μόνοι σας. Το κόστος της μετακόμισης εξαρτάται από διάφορους σημαντικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του τύπου της ίδιας της μεταφοράς, καθώς πρόκειται για τοπική κίνηση ή μετακόμιση σε μεγάλες αποστάσεις;

Όπως μπορεί να υποψιάζεστε, υπάρχουν συγκεκριμένα τέλη εταιρειών που ισχύουν για κάθε ένα από αυτά τα είδη κινήσεων και καθορίζουν το τελικό κόστος. Και φυσικά, γνωρίζοντας τι να περιμένετε εκ των προτέρων είναι σίγουρα ένα μπόνους και μια καλή αρχή για την περιπέτεια σας.

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα έχετε μια πολύ καλή ιδέα σχετικά με το μέσο κόστος μετακόμισης στην Αθήνα, διότι ήδη γνωρίζετε την απάντηση στην ερώτηση “Ποιο είναι το μέσο κόστος για την πρόσληψη ενός μεταφορέα;”

Τι πρέπει να εξοικονομήσετε αρχικά – τα χρήματά σας ή την υγεία σας;

Τι εξαιρετική ερώτηση!

Στις περισσότερες περιπτώσεις μετεγκατάστασης, ειδικά όταν πρόκειται να μετακομίσετε σε όλη τη χώρα, θα χρειαστείτε μια μεταφορική εταιρεία για να φροντίσετε τις πιο δύσκολες πτυχές της μεταφοράς του σπιτιού σας.

Ειδικά αντικείμενα. Η ανάγκη για υπηρεσίες επαγγελματικής μετακόμισης εξαρτάται επίσης από το μέγεθος των δωματίων σας και από την ποσότητα και τη φύση των οικιακών σας αντικειμένων. Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε πάρα πολλά αντικείμενα ειδικού τύπου – πράγματα που συνήθως είναι πολύ δύσκολα συσκευασμένα (έπιπλα αντίκες, τραπέζι μπιλιάρδου, πιάνο κλπ.), Τότε γίνεται σαφές ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα χωρίς την έγκαιρη βοήθεια των επαγγελματιών. Πώς να μεταφέρετε το πολύτιμο πιάνο σας χωρίς να το καταστρέψετε ή να τραυματιστείτε; Οι κίνδυνοι αυτο-μετακόμισης μπορεί να είναι πάρα πολλοί για να τους αγνοήσετε.

Τι κοστίζει για να προσλάβετε μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα ; Εμπειρία. Η προηγούμενη εμπειρία έχει σημασία όταν μετακομίζετε! Εάν δεν έχετε μετακομίσει ξανά, και έχετε ένα σπίτι 4 υπνοδωματίων για παράδειγμα, θα πρέπει σίγουρα να προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία ανεξάρτητα από την απόσταση. Έτσι, θα εξοικονομήσετε το άγχος της ανάγκης να οργανώσετε όλα τα στάδια της μετακόμισης σας, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας των αντικειμένων σας από κάθε δωμάτιο σε κουτιά με ετικέτα, και στη συνέχεια – την εξαντλητική εργασία μεταφοράς, φόρτωσης και εκφόρτωσης όλων των βαρέων κιβωτίων και μεγάλων και βαρέων επίπλων . Λάβετε υπόψη ότι το συνολικό κόστος των επαγγελματιών περιλαμβάνει το χειρισμό όλων των δύσκολων εργασιών και υπηρεσιών που δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας κάτω από το συγκεκριμένο σύνολο περιστάσεων.

Χρόνος. Ο χρόνος είναι ένας παράγοντας που μπορεί εύκολα να αποφασίσει τα πράγματα για σας. Η οργάνωση και η εκτέλεση μιας τοπικής μετακόμισης από εσάς, είναι μια καλή επιλογή εάν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο. Η συσκευασία ολόκληρου του σπιτιού σας είναι ο νικητής όταν πρόκειται για προετοιμασία, αλλά η απειρία συνήθως διπλασιάζει ή τριπλασιάζει τον χρόνο που απαιτείται για άλλες λιγότερο χρονοβόρες εργασίες.

Τιμή. Πρόκειται για το γενικό κόστος για τη μίσθωση των επαγγελματιών, έτσι δεν είναι; Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας ξοδεύονται καλά σε μια εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία. Περιμένετε να δείτε επαγγελματισμό, εμπειρία, άψογη εξυπηρέτηση και οικονομικά προσιτή τιμή, ότι ακριβώς πρέπει να προσφέρει ένας πελάτης υψηλής ποιότητας.

Ποιο είναι το κόστος για την πρόσληψη μεταφορέων στην Αθήνα ;

Για μια τοπική μετακόμιση πολλές εταιρείες χρεώνουν με την ώρα, έτσι ώστε με βάση το μέσο κόστος τοπικών μετακινήσεων, η πρόσληψη 2 ανδρών και ένα φορτηγό θα σας κοστίσει μεταξύ € 90 και € 120 ανά ώρα. Όταν μετακομίζετε στην πόλη, η κίνηση της εργασίας μόνο (χωρίς το φορτηγό) θα κοστίσει περίπου € 60 έως € 80 ανά ώρα.

Κόστος για να προσλάβετε μεταφορική εταιρεία

Κάθε ευρώ μετράει ανεξάρτητα από το αν διοργανώνετε μια τοπική ή μεγαλύτερης απόστασης μετακόμιση.

Ανάλογα με το πού ζείτε, την πολιτεία και το μετρό, οι τιμές και το συνολικό τοπικό κόστος θα διαφέρουν. Θα χρεωθείτε σε πολλές περιπτώσεις με ωριαία χρέωση για τον χρόνο που θα αφιερώσουν για την μετακόμιση σας, αλλά θα λάβετε και Fix Τιμές.

Τα έξοδα ταξιδιού μπορούν επίσης να ισχύουν ανάλογα με τη θέση παραλαβής. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό το τέλος θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ της εταιρείας και του πελάτη, ανάλογα με την απόσταση ταξιδίου προς τη θέση του πελάτη. Μπορεί επίσης να χρεωθείτε για τα υλικά συσκευασίας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό κατά νου, όταν τους ζητάτε να εκτιμήσουν το κόστος μετακόμισης.

Φυσικά, το μέγεθος του σπιτιού σας έχει σημασία κατά τον υπολογισμό του κόστους της μετακόμισης.

Λαμβάνοντας υπόψη τη μέση χρέωση των περίπου 35 ευρώ ώς ενακτήρια τιμή, δείτε το κατά προσέγγιση κόστος που μπορείτε να περιμένετε για την μετακόμιση σας:

Η έξοδος από ένα διαμέρισμα στούντιο με τη βοήθεια 2 τοπικών μεταφορέων θα σας κοστίσει περίπου € 150 – € 200 εάν ολοκληρωθούν οι εργασίες φόρτωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης εντός 3-4 ωρών.

Η έξοδος από ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι 2 υπνοδωματίων (περίπου 1000 τετραγωνικά) πιθανόν να σας κοστίσει μεταξύ € 375 και € 450 αν 3 τοπικοί μετακινητές ολοκληρώνουν την εργασία σε 5-6 ώρες.

Εάν μετακομίζετε από ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι 3 υπνοδωματίων (περίπου 2000 τετραγωνικά), αναμένετε να πληρώσετε € 800- € 900 για ένα πλήρωμα 4 μελών που καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την τοπική κίνηση σε περίπου 8-9 ώρες.

Εάν το σπίτι σας είναι μεγαλύτερο από τα παραπάνω παραδείγματα, τότε η τιμή μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Παρόλα αυτά, η καλύτερη επιλογή σας για να έχετε καλύτερη εικόνα για το πόσο κοστίζουν οι μετακομίσεις στην Αθήνα είναι να πάρετε από τουλάχιστον 3 εταιρείες προσφορές.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, να είστε έτοιμοι να πληρώσετε επιπλέον € 25 για κάθε επιπλέον επαγγελματία βοηθό που προσλαμβάνετε.

Οι περισσότερες μεταφορικές εταιρείες θα σας προσφέρουν την πρόσθετη υπηρεσία συσκευασίας και αποσυσκευασίας των ειδών οικιακής χρήσης. Αν αποφασίσετε να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά, αναμένετε να χρεωθείτε μεταξύ 25 και 35 € ανά ώρα για την πρόσθετη υπηρεσία. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για τα υλικά συσκευασίας, καθώς συνήθως περιλαμβάνονται στην τιμή.

Εάν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες χειρίστηκαν την μετεγκατάστασή σας, μπορείτε επίσης να ανταμείψετε τις προσπάθειές τους προσφέροντάς τους μια κατάλληλη συμβουλή. Το tipping είναι πάντα ευπρόσδεκτο και είναι ένας καλός τρόπος να λέτε, “Πολύ καλή δουλειά, παιδιά!”.

Συνοπτικά: Πόσο κοστίζει και χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία ;

Ας συνοψίσουμε το προαναφερθέν μέσο κόστος μετακόμισης ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του ποσού στην περίπτωσή σας:

Πόσο κοστίζει η μίσθωση επαγγελματιών για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου;

Οι τοπικοί μεταφορείς χρεώνουν περίπου 35 ευρώ ως ενακτήρια τιμή εργασίας. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι παράγοντες της απόστασης αλλά και της χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος.

Χρειάζεται να νοικιάσετε το φορτηγό ή θα το παρέχετε;

Ορισμένες εταιρείες περιλαμβάνουν τη χρήση του φορτηγού ως μέρος του ωριαίου ποσοστού των υπηρεσιών τους. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να προχωρήσετε και να νοικιάσετε ένα φορτηγό και στη συνέχεια οι επαγγελματίες θα σας συναντήσουν. Το τελευταίο είναι σπάνιο στις μέρες μας, αλλά η μεταφορική εταιρεία σας θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε αυτές τις πληροφορίες. Ενδεχομένως θα χρειαστείτε μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα για τα πιο βαριά έπιπλα. Σε αυτή την περίπτωση αξιολογούμε την δική σας μετακόμιση και σχεδιάζουμε αναλυτικό πλάνο.

Πόσο κοστίζει και χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία ;

Για να εξοικονομήσετε χρήματα από το επερχόμενο κόστος μεταφοράς, πρέπει να αποθέσετε ολόκληρο το σπίτι σας και να μειώσετε τον αριθμό των περιουσιακών στοιχείων σας μόνο στο απόλυτο ελάχιστο.

Μειώστε! Κάθε επιπλέον στοιχείο που επιλέγετε να πάρετε μαζί σας θα σας κοστίσει επιπλέον χρήματα.

Σημειώστε ότι τα υπάρχοντά σας μπορεί να ζυγίζουν περισσότερο ή λιγότερο από τις παραπάνω εκτιμήσεις. Είναι καλή ιδέα να ζητήσετε από την εταιρεία να είναι παρούσα όταν το φορτηγό ζυγίζεται σε πιστοποιημένη κλίμακα. Όπως προαναφέρθηκε, εξοικονομήστε χρήματα καθαρίζοντας το σπίτι σας από αντικείμενα που δεν θέλετε πλέον και δεν θα χρειαστείτε στο άμεσο μέλλον. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ένα αντικείμενο για περισσότερο από ένα χρόνο, τότε να το ξεφορτωθείτε. Αν μιλάμε για μεταφορά πιάνου, πρόκειται για μια πιο ιδιαίτερη κατάσταση. Το πιάνο εκτός του ότι είναι πολύ βαρύ είναι και εξαιρετικά ευαίσθητο. Συνεπώς αναλαμβάνουμε την μετακόμιση του πιάνου σας με συνέπεια. Διαβάστε το άρθρο μας για το πόσο κοστίζει η μεταφορά πιάνου.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται να καθορίσετε τι επιθυμείτε να κάνετε όσον αφορά την μετακόμιση σας. Βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε τις πολλές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας και ανακαλύψτε τι κάνει την μεγαλύτερη αίσθηση όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να κάνετε τα πράγματα όπως σας διευκολύνουν.

Εάν εξακολουθείτε να μην βρίσκετε την απάντηση στην ερώτησή σας “Πόσο κοστίζει και χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία ;” επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας.