Μεταφέρουμε οποιοδήποτε μοντέλο πιάνου, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που χρειάζεται να μεταφέρετε το πολύτιμο πιάνο σας, αυτό δημιουργεί ξαφνικά μια τεράστια ταλαιπωρία και ανησυχία για σας. Είτε μετακινείτε το πιάνο σας σε όλη την πόλη είτε σε ολόκληρη τη χώρα, θέλετε να είναι σε ασφαλή χέρια.

Η μεταφορά του πιάνο μπορεί να είναι μέρος μιας πλήρους μετακίνησης στο σπίτι ή θα μπορούσε να είναι μια εργασία ενός θέματος.

Τα πιάνα είναι πολύ δύσκολα να κινηθούν και όλοι έχουμε δει όπου κάτι πάει στραβά το όργανο πέφτει και σπάει σε χιλιάδες κομμάτια.

Η μεταφορά του πιάνου κατά την μετακόμιση σας, είναι μια διαδικασία επίπονη και ταυτόχρονα επικίνδυνη. Το βάρος του αντικειμένου δεν είναι αμελητέα ποσότητα, με αποτέλεσμα η παραμικρή αστοχία ή αμέλεια να προκαλέσει ζημιά στο πάτωμα, ή φθορά στο ίδιο το πιάνο. Το πιάνο είναι ένα μουσικό όργανο αρκετά ογκώδες και βαρύ και για αυτό οι μετακομίσεις πιάνο δεν μπορούν να γίνουν από συνηθισμένες μεταφορικές εταιρείες. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδίκευση στη μεταφορά πιάνο.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής τους, τα περισσότερα πιάνα σχεδιάζονται με την ανάγκη να τα μεταφέρετε κάποια στιγμή. Κάθε τύπος πιάνο έχει μια διαφορετική ιδεολογική μεθοδολογία όταν πρόκειται να τα μετακινήσετε. Οι επαγγελματίες συνεργάτες μας στην Γιαννόπουλος On Line Μεταφορές είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για την μετακόμιση όλων των τύπων πιάνων και διαθέτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό για να προστατεύσουν και να μεταφέρουν το πιάνο σας με ασφάλεια. Τα πιάνα είναι βαριά όργανα και είναι εύκολο να βλάψετε το ίδιο το πιάνο, τους τοίχους που το περιβάλλουν ή ακόμα και ένα άτομο κατά τη διάρκεια της μετακόμισης. Το πως να μεταφέρετε ένα πιάνο είναι μια πολύπλοκη διαδικασία.

Οι συνεργάτες μας είναι επαγγελματικά καταρτισμένοι και διαθέτουν τη γνώση, την εμπειρία και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό για να ξεπεράσουν όλα αυτά τα εμπόδια όταν μετακαφέρουν όλα τα είδη πιάνων. Όταν σας βοηθήσουμε να μετακινήσετε το πιάνο σας, μπορείτε να περιμένετε:

1.Το πιάνο σας πρέπει να τυλίγεται με προστατευτικά μαξιλαράκια που κινούνται και στη συνέχεια να τεντώνεται με προστατευτικό πλαστικό περιτύλιγμα για να το προστατεύει από την υγρασία κατά τη μεταφορά.
2.Το πιάνο σας πρέπει να τοποθετείται επάνω σε μια κινούμενη σανίδα πιάνο (όταν εφαρμόζεται), ειδικά σχεδιασμένη για να κινεί τα πιάνα και να στερεώνεται με ασφάλεια σε ένα ελαστικό τροχόσπιτο με ιμάντες πιάνου για να σας βοηθήσει να μετακινήσετε το πιάνο σας πιο εύκολο και ασφαλέστερο.
3.Οι συνεργάτες μας ασφαλίζουν σωστά το πιάνο σας σε ένα ειδικά σχεδιασμένο δομικό τοίχωμα μέσα στο φορτηγό για ασφαλή μεταφορά.
4.Οι μεταφορείς μας θα μεταφέρουν το πιάνο σας με ασφάλεια στο δωμάτιο της επιλογής σας.

Είτε μετακινείτε ολόκληρο το σπίτι σας είτε απλά το πιάνο σας, η ομάδα μας  είναι εκπαιδευμένη και καλά εξοπλισμένη για να μετακομίσετε με ασφάλεια τα αξιόλογα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς σας.

Η εστίαση στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών από την πρώτη τηλεφωνική κλήση έως την ολοκλήρωση της μετακόμισης του Πιάνο ανεξάρτητα από τη δυσκολία είναι η εγγύηση μας σε κάθε πελάτη. Οι εξειδικευμένες ομάδες μας χειρίζονται το Πιάνο σας με τη φροντίδα που πρέπει να περιμένετε από άριστους επαγγελματίες.