3 ιδέες για ευκολότερη μετακόμιση

ιδεες για μεταφορες μετακομισεις

Καθώς η μεγάλη σας μετακόμιση πλησιάζει και εσείς εξετάζετε τα αγαπημένα σας υπάρχοντα, μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας: «Πώς θα πάρω όλα τα έπιπλα και τα πράγματα μου από το σημείο Α στο σημείο Β;» Λοιπόν, βρίσκοντας μια μεταφορική εταιρεία δεν χρειάζεται να είναι μια αγχωτική δοκιμασία. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν επιλογές για κάθε σενάριο. Αυτές οι τέσσερις ιδέες για την ευκολότερη μετακόμιση σας μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ.

Ιδέες για την ευκολότερη μετακόμιση στην Αθήνα

Θα μετακομίσετε στην ίδια περιοχή ή σε άλλη πόλη ; Έχετε μια μεγάλη οικογένεια ή θα μεταφερθείτε σόλο; Όλα αυτά τα πράγματα επηρεάζουν τον τύπο της βοήθειας που είναι κατάλληλη για την μετεγκατάστασή σας. Έτσι, προτού φρικάρετε από τους σωρούς των κιβωτίων και των πολυθρόνων καναπέδων, πάρτε ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτές τις ιδέες για να κάνετε ευκολότερη τη μετακόμιση σας.

1) Επιλέξτε την Μεταφορική Εταιρεία που θα το κάνει για εσάς

Υπάρχουν μερικοί που γεννήθηκαν με το γονίδιο Tetris, μια υπεράνθρωπη ικανότητα που τους επιτρέπει να συσκευάζουν αποτελεσματικά πολλά πράγματα σε περιορισμένους χώρους. Δυστυχώς, ο καθένας δεν έχει αυτό το γενετικό πλεονέκτημα, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο σημαντική την ύπαρξη εταιρειών για μεταφορές. Εάν η συσκευασία δεν είναι η ειδικότητά σας ή απλά δεν έχετε το χρόνο να διαρρήξετε τα υπάρχοντά σας, υπάρχουν μεταφορικές εταιρείες που είναι αφιερωμένες στη συσκευασία των περιουσιών σας και στη μεταφορά τους. Μπορείτε να βρείτε μεταφορικές εταιρείες on line και συχνά μπορείτε να λάβετε ένα απόσπασμα συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο.

2) Επαγγελματίες Μεταφορείς

Για μεγαλύτερες μεταφορές, ειδικά μετακόμισεις που αφορούν ολόκληρη την οικογένεια, μια πλήρης ομάδα επαγγελματιών μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Ενώ είναι μια από τις πιο ακριβές επιλογές, οι επαγγελματίες συχνά χρησιμοποιούν μια ομάδα επαγγελματιών για να βοηθήσουν στη διαδικασία συσκευασίας και αποσυσκευασίας, η οποία μπορεί να είναι ιδανική όταν μετακομίζει ολόκληρο το νοικοκυριό.

Ειδικότερα δε αν μιλάμε για μεταχειρισμένα iPhone, τηλεοράσεις, και πάσης φύσεως ηλεκτρονικές συσκευές θέλετε να μεταφερθούν με απόλυτη ασφάλεια.

3) Εταιρείες ενοικίασης φορτηγών

Εάν μετακομίζετε σε μια πόλη, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χτυπήσετε μια εταιρεία ενοικίασης φορτηγών για να διευκολύνετε την δουλειά με την μετακόμιση σας. Για μικρότερες μετακομίσεις, η ενοικίαση ενός φορτηγού για μια ημέρα ή δύο μπορεί να είναι μια πολύ πιο πρακτική και οικονομική λύση από την πρόσληψη επαγγελματικών. Και αν χρειάζεστε ένα ζευγάρι επιπλέον χέρια όταν οι φίλοι σας δεν θα μπορούν σας βοηθήσουν; Απλά αυξήστε λίγο το budget με την πρόσληψη δύο ωριαίων εργατών.