Μεταφορική on line-metafores.gr Εταιρικό Προφίλ

Ακολουθώντας μία σταθερά ανοδική πορεία, η εταιρεία Online-Metafores συνεχίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μεταφορές μετακομίσεις, στις αστικές διανομές εμπορευμάτων, στις συσκευασίες καθώς και στην αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων και ιδιόκτητες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις.

Η μεταφορική online-metafores.gr διαθέτει ένα μεγάλο στόλο φορτηγών διαφόρων διαστάσεων και τονάζ, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή πείρα, ανυψωτικά μηχανήματα και διάφορα άλλα απαραίτητα μηχανήματα που είναι χρήσιμα για να γίνουν ασφαλείς και σωστές μεταφορές ή μετακομίσεις.

Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την άμεση παράδοση των αντικειμένων τους σε όλο το νόμο Αττικής, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με μικρό κόστος.

Σας δίνουμε πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στις μεταφορές και στις μετακομίσεις σας.

Προτεραιότητα μας στην μεταφορική Online-Metafores είναι η αρτιότερη παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη σε μεταφορές και μετακομίσεις, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, προσφέροντας συνέπεια, ασφάλεια και σεβασμό.

Φέρνουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας με σιγουριά και υπευθυνότητα.

Μεταφορική online-metafores.gr 100% η πιο φθηνή σε μεταφορές, μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Ν. Αττικής

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές καθώς εφαρμόζουμε στις ποιο πολλές μετακινήσεις μας το σύστημα συνδυασμένων μεταφορών. Π.χ αν έχετε για μεταφορά έναν καναπέ θα προσπαθήσουμε για να πετύχετε καλύτερη τιμή να το κάνουμε σε ημέρα και ώρα που θα βρίσκετε το αυτοκίνητο κοντά στην περιοχή σας και θα εκτελεί κάποια άλλη μεταφορά.

Με αυτό πετυχαίνετε χαμηλότερη τιμή που μπορεί να φτάσει έως και 50% χαμηλότερα από άλλες μεταφορικές.

  • Αξιοπιστία

    Αξιοπιστία στους χρόνους παράδοσης.

  • Εμπειρία

    Εμπειρία και ποικιλία σε ανυψωτικά μηχανήματα.

  • Δυνατότητα αποθήκευσης

    Δυνατότητα αποθήκευσης οικοσκευών και εμπορευμάτων.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και άμεσα μεταφορές, μετακομίσεις, διανομές εμπορευμάτων.

Η πιο φθηνή μεταφορική σε Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Νομού Αττικής.

Online - Metafores

Έχετε ερωτήσεις;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 6987026864 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Συνεργασίες

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ