Μετακομίσεις και Μεταφορές Σπιτιών στην Αθήνα

Οι Μετακομίσεις και Μεταφορές Σπιτιών στην Αθήνα αλλού μπορεί, στην πραγματικότητα, να είναι το πιο πρακτικό πράγμα όταν τα χρήματα είναι σφιχτά. Αναλαμβάνουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς μετακομίσεις και μεταφορές σπιτιών σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. H διαδικασία μετάβασης σε μια νέα κατοικία απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό για να είναι επιτυχημένη. Θα πρέπει να είστε αυτός που θα δημιουργήσει αυτή την καλή οργάνωση, μαζί με τη βοήθεια μιας μετακόμισης σε μια νέα λίστα ελέγχου.

Πρακτικά, ο κατάλογος των πράξεων που πρέπει να κάνετε όταν μετακομίζετε σε μια νέα κατοικία μπορεί να είναι (σχεδόν) ατελείωτος και αυστηρά ατομικός για κάθε κίνηση κατοικίας. Και γι ‘αυτό σας προσφέρουμε τα κορυφαία 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν από την μεταφορά του σπιτιού σας, καθώς και τα 10 κορυφαία καθήκοντα που πρέπει να κάνετε μετά την μετακίνηση στο νέο σας σπίτι.

Για να σας βοηθήσει να κάνετε μια ομαλή μετακόμιση από την αρχή μέχρι το τέλος, σας παρουσιάζουμε καλύτερες 20 συμβουλές για να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι:

Τι να κάνετε ΠΡΙΝ να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι

Το να προετοιμαστείς για Μετακομίσεις και Μεταφορές Σπιτιών στην Αθήνα μπορεί να είναι τόσο δύσκολο όσο ακριβώς ακούγεται. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να κάνετε την όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη για τον εαυτό σας συμπληρώνοντας με μεγαλύτερη προτεραιότητα αυτές τις 10 εργασίες.

1. Βρείτε μια καλή εταιρεία μετακόμισης.

Η πρόσληψη μιας καλής εταιρείας μεταφοράς είναι κρίσιμη για την επιτυχία της μετακόμισης του σπιτιού σας. Θα χρειαστεί να βρείτε έναν σωστά αδειοδοτημένο και επαρκώς ασφαλισμένο συνεργάτη που είναι επίσης αξιόπιστος και προσιτός. Όλα αυτά ακούγονται σαν ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Ανεξάρτητα από το αν μετακομίζετε σε ολόκληρη τη χώρα ή σε τοπικό επίπεδο, εμπιστευτείτε έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες μεταφορείς στην περιοχή σας για να φροντίσετε τις πιο δύσκολες πτυχές της μεταφοράς, όπως συσκευασία ειδικών ειδών και ανύψωση και μεταφορά βαρέων επίπλων και κουτιών. 

2. Ζητήστε έρευνες στο σπίτι

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι; Χωρίς αμφιβολία, είναι να αφήσετε έμπειρους επαγγελματίες να φροντίζουν για όλες τις λεπτομέρειες μετεγκατάστασης για εσάς. Με άλλα λόγια, για να αφήσετε τους επαγγελματίες να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα. Είναι και ο ευκολότερος τρόπος.

Ελάτε σε επαφή με κορυφαίους μεταφορείς κοντά σας και ζητήστε τους να επισκεφθούν το σπίτι σας για μια οπτική επιθεώρηση. Αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα που θα τους επιτρέψει να σας εκδώσουν ακριβείς εκτιμήσεις κόστους. Εκτός από την εκτίμηση του κόστους μετακόμισης, οι έρευνες στο εσωτερικό θα χρησιμεύσουν επίσης ως πραγματικές εκτιμήσεις κινδύνου.

3. Απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα αντικείμενα

Ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα αντικείμενα ΚΑΙ να κερδίσετε κάποια μετρητά είναι να οργανώσετε μια πώληση των αντικειμένων σας πριν μετακινηθείτε.

Μια από τις καλύτερες συμβουλές για να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι που μπορείτε να πάρετε είναι να μειώσετε σημαντικά τον αριθμό των αντικειμένων που παίρνετε μαζί σας. Πάρτε μόνο τα πράγματα που σας αρέσει και χρειάζεστε και σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στο άμεσο μέλλον.

Εάν επιλέξετε να παραλείψετε αυτό το βήμα, τότε θα αναγκαστείτε να χάσετε πολύτιμο χρόνο για να συσκευάσετε αυτά τα ανεπιθύμητα αντικείμενα και, στη συνέχεια, να πληρώσετε για την άσκοπη μεταφορά τους.

Αποθέστε ολόκληρο το σπίτι, ανακυκλώστε ή πετάξτε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πλέον. Οργανώστε μια πώληση για να κερδίσετε κάποια μετρητά από τα περιττά πράγματα σας.

4. Κρατήστε τα υλικά συσκευασίας

Ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι είναι να συσκευάσετε τα αντικείμενά σας μόνοι σας ή τουλάχιστον αυτά που νομίζετε ότι μπορείτε να τα διαχειριστείτε μόνοι σας. Και για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας για να ξεκινήσετε τη διαδικασία συσκευασίας.

Εξασφαλίστε προμήθειες συσκευασίας. Πολλά κιβώτια από χαρτόνι διαφόρων μεγεθών, χαρτί συσκευασίας, περιτύλιγμα με φυσαλίδες, ταινία συσκευασίας και μια σειρά χρωμάτων. Η μεγαλύτερη δαπάνη συσκευασίας θα είναι τα κιβώτια μετακόμισης, αλλά τα καλά νέα είναι ότι θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε δωρεάν τα δοχεία από χαρτόνι.

5. Ξεκινήστε τη συσκευασία ASAP

Μερικές φορές η μετακόμιση μεταξύ δύο σπιτιών αποδεικνύεται ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο. Έτσι, εάν θέλετε να μάθετε πώς να μετακομίσετε γρήγορα σε ένα νέο σπίτι, τότε το πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι απλά πρέπει να ξεκινήσετε τη διαδικασία συσκευασίας το συντομότερο δυνατό. Ο λόγος? Συσκευασία για μια κίνηση συμβαίνει να είναι το πιο χρονοβόρο καθήκον όλων αυτών.

Ξεκινήστε από τα δωμάτια που είναι τα πιο σκληρά για να τακτοποιήσετε και να συσκευάσετε τους αποθηκευτικούς χώρους όπως το γκαράζ, το υπόγειο, τη σοφίτα και το ντουλάπι. Η κουζίνα σας μπορεί επίσης να παρουσιάσει μια σοβαρή πρόκληση συσκευασίας λόγω του μεγάλου αριθμού και τύπων των αντικειμένων κουζίνας σε αυτό.

6. Αποκτήστε σχολικά / ιατρικά αρχεία

Μεταβαίνοντας σε ένα νέο σπίτι που βρίσκεται σε άλλη πόλη και ενδεχομένως και σε άλλο κράτος, σημαίνει αλλαγή σχολείων για τα παιδιά σας. Για να μπορέσετε να υπογράψετε τα παιδιά σας στο νέο σχολείο όταν φτάσετε στον προορισμό σας, θα πρέπει να ζητήσετε τα σχολικά τους αρχεία ή να κανονίσετε την απευθείας μεταφορά τους.

Μια μετακόμιση μεταξύ χωρών σημαίνει επίσης ότι θα πρέπει να βρείτε έναν νέο οικογενειακό γιατρό και οδοντίατρο. Γι ‘αυτό, επισκεφθείτε τον τρέχοντα γιατρό σας και πάρετε τα ιατρικά σας αρχεία και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να εγγραφείτε σε έναν νέο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

7. Ετοιμάστε το κατοικίδιο σας

Φαίνεται ότι το σκυλί σας είναι έτοιμο για την επικείμενη μετακόμιση στο νέο σπίτι.

Η μετάβαση σε ένα νέο σπίτι με κατοικίδια ζώα αναπόφευκτα θα αυξήσει το επίπεδο δυσκολίας της επερχόμενης μεταφοράς. Είτε κινείστε με ένα σκύλο, μια γάτα, ένα πουλί ή ένα ψάρι, θα αντιμετωπίσετε μια ξεχωριστή σειρά προκλήσεων για να προετοιμάσετε τα κατοικίδια ζώα σας για το ταξίδι και το σημαντικότερο για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά τους στο δρόμο.

Όταν μετακομίζετε σπίτι με σκύλους ή γάτες, προγραμματίστε ένα ραντεβού με τον οικογενειακό κτηνίατρό σας για έναν πλήρη έλεγχο του φίλου σας από τα ζώα. Επίσης, θυμηθείτε να λάβετε αντίγραφα των αρχείων ανοσοποίησης από τον γιατρό των ζώων.

8. Μεταφέρετε τα βοηθητικά προγράμματα

Χρειάζεται προσεκτικός προγραμματισμός για να μετακινηθείτε ομαλά σε ένα νέο σπίτι. Σκεφτείτε αυτό: Φτάνετε στη νέα κατοικία μετά από μια κουραστική μέρα μόνο για να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει ηλεκτρισμός και όχι τρεχούμενο νερό. Τι συμβαίνει? Προσοχή με το Ρεύμα. Ειδικότερα με υπολογιστές και Κονσόλες. Βεβαιωθείτε ότι οι σκληροί δίσκοι έχουν ρεύμα και ότι δεν θα υπάρχει απώλεια. Αν κρασάρει ο δίσκος σας θα χρειαστεί να αναζητήσετε επαγγελματίες ανάκτησης δεδομένων.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι είναι να μεταφέρετε τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας μεταξύ των δύο κατοικιών – ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, φυσικό αέριο, καλωδιακή τηλεόραση, Internet, κλπ. Έτσι, επικοινωνήστε με τις τρέχουσες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και προγραμματίστε την αποσύνδεση των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας παλιά θέση και την επανασύνδεσή τους στη νέα. Όταν μετακομίζετε σε μια νέα πολιτεία, ίσως χρειαστεί να κανονίσετε τη μεταφορά χρησιμότητας με διαφορετικές εταιρείες.

9. Αλλάξτε την ταχυδρομική σας διεύθυνση

Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε όταν μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι; Τι γίνεται με την αλλαγή της ταχυδρομικής σας διεύθυνσης έτσι ώστε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τακτικά και έγκαιρα την αλληλογραφία σας;

Είναι καλύτερο να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας πριν από την ημέρα της μετακίνησης, ώστε να μην σημειωθεί διακοπή παράδοσης αλληλογραφίας κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου. Ευτυχώς, ο κατάλογος ελέγχου αλλαγής διεύθυνσης που πρέπει να ακολουθήσετε είναι αρκετά απλός. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το καθήκον αυτοπροσώπως στο πλησιέστερο ταχυδρομείο.

10. Επιλέξτε μια μέρα που σας διευκολύνει

Στον αγώνα σας να προετοιμαστείτε για να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι, ίσως ξεχάσετε να κάνετε κάτι εξαιρετικά σημαντικό και αυτό είναι να εγγυηθείτε την ασφάλεια σας και της οικογένειάς σας κατά τη διάρκεια της πιο χαοτικής ημέρας ολόκληρης της μετακόμισης .

Ο καλύτερος δυνατός τρόπος να παραμείνετε 100% ασφαλής όταν μετακομίζετε είναι να προσλάβετε έμπειρους μεταφορείς, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε μακριά από τη διαδικασία συσκευασίας και κίνησης. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε ντυθεί κατάλληλα για την Ημέρα της μετακόμισης, χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες τεχνικές ανύψωσης, χρησιμοποιείτε τον σφιχτό κινούμενο εξοπλισμό και έχετε αρκετό ανθρώπινο δυναμικό για να χειρίζεστε με ασφάλεια όλα τα βαριά αντικείμενα.

Επικοινωνήστε μαζί για να χτίσουμε μαζί το πλάνο της Μετακόμισης του Σπιτιού σας στην Αθήνα : 6987026864