Μεταφορά Κουζίνας – Τρόποι και Λύσεις

Μεταφορά κουζίνας

Είστε έτοιμοι να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι και η διαδικασία συσκευασίας είναι ήδη σε εξέλιξη για την μεταφορά κουζίνας.

Και ξαφνικά, έρχεται η ώρα να συσκευάσετε την κουζίνα σας και να βρεθείτε σε μια περίεργη κατάσταση από πού να ξεκινήσετε. Αν και συνήθως οι μικρές κουζίνες μπορούν να είναι πραγματικά δύσκολες να ταξινομηθούν και να συσκευαστούν λόγω του τεράστιου αριθμού αντικειμένων που είναι αποθηκευμένα σε αμέτρητα συρτάρια, ντουλάπια και μυστικές κρυψώνες.

Επιπλέον, σκεφτείτε τα σκεύη κουζίνας με το παράξενο σχήμα και τις μεγάλες συσκευές κουζίνας και θα καταλάβετε γιατί πρέπει πάντα να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια για να συσκευάσετε την κουζίνα σας από ό, τι έχετε προγραμματίσει.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η κουζίνα θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα δωμάτια που πρέπει να πακετάρετε όταν μετακομίζετε, συνήθως αμέσως μετά τη συσκευασία των χώρων αποθήκευσης (γκαράζ, υπόγειο, σοφίτα κλπ.) Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να συσκευάσετε μια κουζίνα για μια μετακόμιση ;

Διαβάστε : Πόσο κοστίζει η μεταφορά πιάνου ;

Σας παραθέτουμε παρακάτω συμβουλές για διευκολύνετε την ζωή σας.

1) Αποκτήστε προμήθειες συσκευασίας κουζίνας 

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η κουζίνα σας θα περιέχει πολλά εύκολα θραύσιμα αντικείμενα. Και έτσι, θα πρέπει να φροντίζετε καλά αυτά τα θραύσματα της κουζίνας ώστε να μπορούν να φτάσουν στην κουζίνα του νέου σπιτιού ασφαλή και υγιή.

Για να συσκευάσετε την κουζίνα σας, θα χρειαστεί σίγουρα μια σειρά από υψηλής ποιότητας προμήθειες συσκευασίας για την ασφαλή μεταφορά κουζίνας.

Κουτιά συσκευασίας. Αποκτήστε περίπου 20-25 κουτιά μεσαίου μεγέθους για να συσκευάσετε τα διάφορα είδη κουζίνας σας. Επίσης, σας συνιστούμε να πάρετε πολλά κουτιά πιάτων, το διπλό στρώμα από κυματοειδές χαρτόνι που τα κάνει πολύ ισχυρότερα από τα τυποποιημένα κουτιά από χαρτόνι.
Χαρτί συσκευασίας. Θα χρειαστείτε άφθονο καθαρό λευκό χαρτί συσκευασίας όταν συσκευάζετε τα σπαστά στοιχεία κουζίνας σας.
Χαρτί περιτυλίγματος με φυσαλίδες αέρα. Το περιτύλιγμα φούσκας θα προσφέρει ασυναγώνιστη προστασία για όλα τα θραύσματα στην κουζίνα.

2) Ταξινόμηση των ειδών της κουζίνας σας

Η ταξινόμηση είναι μέρος της διαδικασίας συσκευασίας της κουζίνας που απλά δεν μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς αυτήν. Γιατί; Θα σας δώσει την ευκαιρία να επιλέξετε μόνο τα είδη κουζίνας που θα χρειαστείτε πραγματικά για το νέο σας σπίτι. Στην πραγματικότητα, είναι η τέλεια ευκαιρία να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ή άχρηστη κουζίνα, ώστε η νέα να γίνει πιο τακτική και πιο πρακτική από την παλιά.

Περάστε από κάθε συρτάρι κουζίνας, ντουλάπι και θήκες. Στη συνέχεια, αδειάστε τα περιεχόμενά τους και ξεκινήστε τη διαδικασία διαλογής στο τραπέζι της κουζίνας. Τοποθετήστε τον σωρό για τα είδη κουζίνας που θα μεταφέρετε μαζί σας και ένα άλλο για τα πράγματα που δεν θα πάρετε μαζί σας στο νέο σπίτι.

Πώς να συσκευάσετε τα πιάτα για μετακόμιση

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ το κάτω μέρος κάθε κουτιού και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα προστατευτικό στρώμα μέσα στο κουτί από κομμάτια τσαλακωμένου χαρτιού συσκευασίας, εφημερίδων ή περιτύλιξης με φυσαλίδες.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ μιας πλάκας κουζίνας στη μέση μιας στοίβας λευκού χαρτιού συσκευασίας και στη συνέχεια τραβήξτε δύο φύλλα από κάθε γωνία πάνω από το εύθραυστο κομμάτι μέχρι να το καλύψει πλήρως.

Προσθέστε ένα επιπλέον στρώμα περιτύλιξης φυσαλίδων για τα ακριβότερα και πολύτιμα κομμάτια σας.

Μεταφέρετε το προστατευμένο πιάτο στο κουτί και τοποθετήστε το μέσα στην άκρη του – μην το βάζετε ποτέ επίπεδο!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ όλα τα κενά διαστήματα στο εσωτερικό του πακέτου με χαρτί ή κομμάτια ρούχων για να μην μετατοπιστούν τα συσκευασμένα πιάτα κατά τη μεταφορά.

Πώς να συσκευάσετε τα ασημικά (πιρούνια, κουτάλια, μαχαίρια) για μετακόμιση

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕ όλα τα μαγειρικά σκεύη κουζίνας και ασημικά σύμφωνα με τον τύπο και το μέγεθος για να διευκολύνετε τη διαδικασία συσκευασίας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ 6-8 πιρούνια ή κουτάλια περίπου στο ίδιο μήκος σε ένα φύλλο χαρτιού συσκευασίας ή περιτύλιξης με φυσαλίδες.

Περιτυλίξτε το προστατευτικό υλικό γύρω από τα ασημένια κομμάτια για να σχηματίσουν μια σφιχτή δέσμη.

Χρησιμοποιήστε ταινία για να διορθώσετε τη δέσμη στη θέση της.

Μεταφέρετε τα κουτάλια και τα πιρούνια σε ένα ισχυρό μικρό κιβώτιο για την μεταφορά κουζίνας.

REPEAT τα βήματα μέχρι να συσκευάσετε όλα τα ασημένια κομμάτια σας.

Πώς να συσκευάσετε τα μαχαίρια της κουζίνας για τη μετακόμιση:

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ πολλά μαχαίρια που έχουν παρόμοιο μέγεθος και λειτουργία.

ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ένα μαχαίρι κοντά στην άκρη της στοίβα χαρτιού συσκευασίας.

Πάρτε τρία κομμάτια χαρτιού και τυλίξτε τα πάνω στο μαχαίρι, διαγώνια, έως ότου το εργαλείο κοπής καλύπτεται από χαρτί.

Τοποθετήστε ένα άλλο μαχαίρι με τέτοιο τρόπο ώστε η λεπίδα του να δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση του πρώτου μαχαιριού. Κρατήστε το ρολό μέχρι το δεύτερο μαχαίρι να καλύπτεται και στο χαρτί συσκευασίας.

Συνεχίστε να προσθέσετε μαχαίρια με τον ίδιο τρόπο μέχρι να εξαντληθεί το χαρτί.