Μεταφορά Τραπεζαρίας και Τραπεζιού

μεταφορα τραπεζαριας

Ενώ το τραπέζι της κουζίνας σας είναι ογκώδες και βαρύ, είναι επίσης εκπληκτικά εύθραυστο. Όταν μεταφέρετε το τραπέζι της κουζίνας σας, είναι σημαντικό να το κάνετε σωστά, προκειμένου να μετριάσετε τις πιθανότητες πρόκλησης ζημιάς κατά τη μεταφορά τραπεζαρίας. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα βρείτε συμβουλές για τη μεταφορά μετακόμιση του τραπεζιού και των καρεκλών της κουζίνας σας.

Μεταφορά τραπεζαρίας και τραπεζιού: 5 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε

Καθαρίστε το τραπέζι

Πριν μεταφέρετε το τραπέζι σας, φροντίστε να το καθαρίσετε και να το ξεσκονίσετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν το αποθηκεύετε. Χρησιμοποιήστε ένα πανί για να σκουπίσετε τυχόν σκόνη και στη συνέχεια περιποιηθείτε το με ένα βερνίκι επίπλων για να αφαιρέσετε την υγρασία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό πριν ξεκινήσετε τη μετακόμισή σας. Όταν ψάχνετε για μετακομίσεις στην Αθήνα βεβαιωθείτε ότι οι κριτικές της εταιρείας είναι θετικές. Σε ποσοστό πάνω από 70%.

Αφαιρέστε τα πόδια

Είναι πολύ πιο εύκολο να μεταφέρετε ένα τραπέζι εάν τα πόδια έχουν αφαιρεθεί. Εάν τα πόδια είναι στερεωμένα με μπουλόνια ή βίδες, αφαιρέστε τα και τοποθετήστε σε μια τσάντα. Κολλήστε την τσάντα στο κάτω μέρος του τραπεζιού. Εάν τα πόδια είναι προσαρτημένα στο τραπέζι με κόλλα, χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι στόκου για να σπάσετε τη σφραγίδα.

Τυλίξτε τα πόδια

Τυλίξτε τα πόδια με μεμβράνη ή βαριές κουβέρτες για να τα προστατέψετε κατά τη διάρκεια της μετακόμισης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν δεν μπορείτε να βγάλετε τα πόδια του τραπεζιού.

Αφαιρέστε το φύλλο του τραπεζιού

Εάν το τραπέζι έχει φύλλο, αφαιρέστε το και τυλίξτε το σε κουβέρτες για να το προστατέψετε κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

Drop-Side Table

Εάν το τραπέζι είναι ένα drop-side τραπέζι, βάλτε τις πλευρές του τραπεζιού προς τα κάτω και τυλίξτε τα σε μια κουβέρτα.

Ασφαλίστε το τραπέζι στο φορτηγό

Αποτρέψτε την κίνηση του τραπεζιού κατά τη μεταφορά, στερεώνοντάς τον στον τοίχο ή ακουμπώντας το στο πάτωμα του φορτηγού. Ενδέχεται να χρειαστεί και ανυψωτικό μηχάνημα για την πιο γρήγορη και ασφαλέστερη μεταφορά του τραπεζιού.

Πώς να συσκευάσετε καρέκλες τραπεζαρίας για μετακόμιση

Μετακινήστε τις καρέκλες από το κάθισμα

Όταν μετακινείτε καρέκλες, τις παίρνετε πάντα από το κάτω κάθισμα. Σέρνοντάς τες από την πλάτη στο πάτωμα μπορεί να βλάψει τόσο τις καρέκλες όσο και το πάτωμά σας.

Τοποθετήστε μια καρέκλα πάνω από την άλλη καρέκλα

Στοιβάζετε καρέκλες μαζί με μια καρέκλα ανάποδα πάνω από την άλλη. Ασφαλίστε τις καρέκλες μαζί χρησιμοποιώντας ένα κορδόνι bungee.

Πώς να αποθηκεύσετε ένα τραπέζι και καρέκλες τραπεζαρίας

Μπορεί να υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους ψάχνετε να αποθηκεύσετε το τραπέζι σας. Ίσως μετακομίζετε από το παλιό σας σπίτι, αλλά το νέο δεν είναι ακόμα έτοιμο. Μπορεί να αγαπάτε το τραπέζι σας και οραματίζεστε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα στο σπίτι σας, αλλά θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό τραπέζι για μια νέα εμφάνιση. Όταν αποθηκεύετε το τραπέζι της κουζίνας σας, δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές.

Καλύψτε τα έπιπλά σας

Προστατέψτε τα έπιπλά σας από γρατζουνιές και σκόνη κατά την αποθήκευση καλύπτοντάς τα με τακάκια επίπλων ή  κουβέρτες.

Χρησιμοποιήστε μονάδα αποθήκευσης ελεγχόμενης θερμοκρασίας

Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας μπορούν να βλάψουν τα ευαίσθητα ξύλινα έπιπλά σας. Προστατέψτε τα έπιπλά σας όσο είναι αποθηκευμένα χρησιμοποιώντας μονάδα αποθήκευσης ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Κρατήστε το μακριά από το πάτωμα

Χρησιμοποιήστε σανίδες παλετών για να σηκώσετε τα έπιπλά σας από το πάτωμα για να τα προστατέψετε από τυχόν υγρασία που μπορεί να διαρρεύσει.

Αποθήκευση με την On Line Metafores

Η εταιρεία μας διαθέτει οικιακές λύσεις αποθήκευσης . Ψάχνετε για μια τοποθεσία για να αποθηκεύσετε το τραπέζι της κουζίνας σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρόυμε μαζί την λύση. Η μεταφορά τραπεζαρίας απαιτεί σχέδιο και μεγάλη προσοχή. Πρόκειται για ευαίσθητα έπιπλα στα οποία χρειάζεστε επαγγελματίες. Γνωρίζουμε τις διαδικασίες αλλά και το πόσο σημαντικά είναι τα τραπέζια για εσάς.