Μεταφορική που συσκευάζει – Οδηγός

μεταφορική που συσκευάζει

Η μετακόμιση στην Αθήνα είναι μια από τις πιο δύσκολες διαδικασίες που σχεδόν όλοι μας πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη της μετακόμισης είναι να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν θα χαθεί, σπάσει ή ξεχαστεί. Ο καλύτερος τρόπος για να συσκευάσετε τα προϊόντα σας είναι να προσλάβετε μεταφορική που συσκευάζει. Αν θέλετε να κάνετε όλη τη σκληρή δουλειά μόνοι σας, προτείνουμε 7 συμβουλές συσκευασίας για να μπορείτε να κινηθείτε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά χωρίς να χάσετε τίποτα σημαντικό.

1. Οργανωθείτε πριν από τη συσκευασία.

Οργανώστε τα υπάρχοντά σας πολύ πριν από την ώρα της συσκευασίας. Απαλλαγείτε από την ακαταστασία, καθώς τα λιγότερα πράγματα ισοδυναμούν με λιγότερο όγκο συσκευασίας. Συγκεντρώστε παρόμοια είδη αντικειμένων για να προσδιορίσετε τα υλικά συσκευασίας που θα χρειαστείτε και για να διευκολύνετε την συσκευασία ή την ανάκτηση αντικειμένων από τον αποθηκευτικό χώρο.

Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλα γίνονται με ομαλό τρόπο, ώστε τίποτα να μην χάνεται και τίποτα να μην είναι σωστά συσκευασμένο, θα θέλετε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο. Το σχέδιο σας θα πρέπει να περιλαμβάνει ποια δωμάτια ή περιοχές πρόκειται να συσκευάσετε πρώτα, πράγματα που πρέπει να καθαριστούν ή να πεταχτούν πριν από τη μετακόμιση και αντικείμενα που δεν μπορούν να συσκευαστούν μέχρι την τελευταία στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει την πρώτη συσκευασία των σπάνια χρησιμοποιημένων αντικειμένων σας και ότι διαρκούν τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα.

Σας προτείνουμε επίσης να προμηθευτείτε προμήθειες συσκευασίας και να βεβαιωθείτε ότι έχετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε. Αυτό περιλαμβάνει αρκετά κουτιά για να κρατάτε τα υπάρχοντά σας, καθαρή εφημερίδα για να τυλίγετε αντικείμενα, περιτύλιγμα με φυσαλίδες και ταινία συσκευασίας για να σφραγίζετε κουτιά. Εάν δεν επιλέξετε μεταφορική που συσκευάζει, θα πρέπει επίσης να αποκτήσετε κουβέρτες για χρήση κατά τη συσκευασία στο φορτηγό. Η On Line Metafores παρέχει όλα τα αναλώσιμα συσκευασίας που θα χρειαστείτε για τη μετακόμιση σας.

Οι κατηγορίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν:

Διακοσμητικά αντικείμενα

 • Βιβλία
 • Παιχνίδια
 • Εποχιακά ρούχα
 • Εξοπλισμός αθλητισμού και άσκησης
 • Διακοσμητικά
 • Ψυχαγωγία & πάρτι
 • Αναμνηστικά

2. Συγκεντρώστε τα σωστά αναλώσιμα συσκευασίας.

Ως μεταφορική που συσκευάζει σε υψηλό επίπεδο γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε απλώς να ρίξετε όλα σας τα πράγματα σε σακούλες ή σε ένα φορτηγό και να περιμένετε την μετακόμιση. Οι σωστές προμήθειες θα διασφαλίσουν ότι όλα θα επιβιώσουν από την μεταφορά. Μπορείτε να παραγγείλετε αναλώσιμα online ή σε καταστήματα οικιακής βελτίωσης. Θα χρειαστείς:

 • Ανθεκτικά κουτιά ή δοχεία διαφόρων μεγεθών
 • Ποιοτική ταινία συσκευασίας 
 • Χαρτί συσκευασίας ή περιτύλιγμα φυσαλίδων
 • Παχύ αδιάβροχο δείκτη για κουτιά επισήμανσης

3. Καθαρίστε πριν συσκευάσετε.

Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι απόλυτα καθαρά και στεγνά πριν συσκευαστούν. Ναι, αυτή είναι μια ακόμη δουλειά σε μια ήδη απασχολημένη στιγμή, αλλά θα σωθείτε στο τέλος της διαδικασίας, ειδικά αν στέλνετε πράγματα στον αποθηκευτικό χώρο. Φανταστείτε τα ψίχουλα από το κάτω μέρος της φρυγανιέρας διασκορπισμένα παντού όταν φτάσετε στο νέο σας μέρος.  Η αποσυσκευασία θα είναι εξίσου σημαντική με τη συσκευασία, και το να καθαρίσετε τα πάντα στο νέο σας χώρο είναι κάτι περισσότερο από πονοκέφαλος παρά να τα φροντίσετε όλα εκ των προτέρων. Εξυπηρετούμε όλους τους επαγγελματίες και εταιρείες στην Αθήνα. Κάθε ακίνητο έχει την αξία του όπως και τα έπιπλα που περιέχει. Το γνωρίζουμε πολύ καλά.

4. Προετοιμασία για την πρόληψη μικρών καταστροφών.

Είναι εύκολο να ξεχάσετε τα μικρά πράγματα όταν εστιάζετε στη μεγάλη εικόνα της συσκευασίας. Αλλά όταν αποσυσκευάζετε, το να μην έχετε τις μπαταρίες για το αγαπημένο σας παιχνίδι μπορεί να είναι τόσο καταστροφικό όσο ένα χυμένο μπουκάλι ελαιόλαδο.

Πάρτε αυτά τα προληπτικά μέτρα πριν από τη συσκευασία:

 • Σκεφτείτε για βίδες και υλικά για αποσυναρμολογημένα αντικείμενα, κοσμήματα, είδη γραφείου και αξεσουάρ μαλλιών.
 • Συσκευάστε μπαταρίες, φορτιστές, τηλεχειριστήρια και άλλα αξεσουάρ με τα αντικείμενα στα οποία ανήκουν και επισημάνετε τα ώστε να μην ξεχάσετε ποια είναι.
 • Τυλίξτε και ασφαλίστε ηλεκτρικά καλώδια, ώστε να μην μπερδευτούν ή να καταστραφούν.
 • Κρατήστε τα υγρά να μην χυθούν τοποθετώντας ένα κομμάτι πλαστικού περιτυλίγματος μεταξύ της φιάλης και του πώματος και τοποθετήστε τα μπουκάλια σε πλαστικές σακούλες για επιπλέον προστασία.
 • Μην συσκευάζετε αυτά τα πράγματα για να αποφύγετε μεγάλες καταστροφές.
 • Για λόγους ασφαλείας, μην συσκευάζετε τίποτα εκρηκτικό ή εύφλεκτο, συμπεριλαμβανομένων ελαφρύτερων υγρών, αερολυμάτων, χρωμάτων ή χημικών.
 • Τα ευπαθή τρόφιμα δεν πρέπει να συσκευάζονται, και πραγματικά, όλα τα τρόφιμα πρέπει να φυλάσσονται εκτός αποθήκευσης.
 • Μεγάλη προσοχή σε σκληρούς δίσκους κατά την μεταφορά. Πολλοί άνθρωποι έχουν οδηγηθεί στην ανάκτηση δεδομένων μετά την καταστροφή ή χτύπημα κατά την μεταφορά.

5. Συσκευασία της κουζίνας

Η συσκευασία της κουζίνας μπορεί να είναι ένα από τα πιο απαιτητικά και χρονοβόρα δωμάτια στο σπίτι σας. Η κουζίνα είναι γεμάτη με πολλά εύθραυστα αντικείμενα που θα πρέπει να τυλιχτούν ξεχωριστά. Όταν συσκευάζετε πιάτα, μπολ, κούπες και άλλα παρόμοια αντικείμενα, βεβαιωθείτε ότι τυλίγετε κάθε κομμάτι. Τοποθετήστε καθαρό χαρτί εφημερίδας ή άλλο υλικό συσκευασίας στο κάτω μέρος του κουτιού για να παρέχετε επιπλέον απορρόφηση των κραδασμών. Τοποθετήστε τυλιγμένα πιάτα και σερβίρετε πιάτα στο κάτω μέρος του κουτιού και φροντίστε να γεμίσετε τυχόν ανοιχτούς χώρους με θρυμματισμένο χαρτί. Προσθέστε ένα στρώμα θρυμματισμένου χαρτιού στην κορυφή των πλακών και τοποθετήστε μικρότερα αντικείμενα στην κορυφή. Τα ασημικά μπορούν να τυλιχτούν σε δέματα και στη συνέχεια να συσκευαστούν.

6. Συσκευασία του υπνοδωματίου

Η κρεβατοκάμαρα έχει λιγότερο εύθραυστα αντικείμενα από την κουζίνα, αλλά αντικείμενα όπως παπούτσια και κλινοσκεπάσματα μπορεί να είναι ογκώδη και δύσκολο να συσκευαστούν. Τα παπούτσια μπορούν να συσκευαστούν σε μεγάλο κουτί. Μπορείτε να αποκτήσετε μεμονωμένα κουτιά παπουτσιών για κάθε ζεύγος ή να τα τυλίξετε για προστασία. Τα ρούχα πρέπει να διπλώνονται τακτοποιημένα και να συσκευάζονται επάνω. Τα ρούχα μπορούν να αφεθούν στις κρεμάστρες εάν αποκτήσετε ένα κουτί ντουλάπας. Η On Line Metafores ως μεταφορική που συσκευάζει παρέχει ένα ευρύ φάσμα κουτιών για την οικιακή σας μετακόμιση. Κατά τη συσκευασία του κρεβατιού ή των πετσετών σας, πάρτε ένα χαρτοκιβώτιο με επένδυση. Τοποθετήστε αντικείμενα στο κουτί και διαχωρίστε τα με χαρτί συσκευασίας. Με αυτόν τον τρόπο, το κρεβάτι σας θα είναι καθαρό και θα γίνει πιο οργανωμένη η αποσυσκευασία.

7. Ηλεκτρονικά συσκευασίας

Τα ηλεκτρονικά είναι συχνά τα πιο πολύτιμα αντικείμενα μας και η προστασία τους κατά τη μετακόμιση είναι σημαντική. Εάν εξακολουθείτε να έχετε τα αυθεντικά κουτιά, είναι καλύτερο να τα χρησιμοποιήσετε. Εάν πετάξατε τα αυθεντικά κουτιά, μην ανησυχείτε γιατί μπορείτε ακόμα να μεταφέρετε με ασφάλεια τα ηλεκτρονικά σας. Βεβαιωθείτε ότι βάζετε πρόσθετες επενδύσεις, όπως περιτύλιγμα φυσαλίδων ή κουβέρτες, στο κάτω μέρος του κουτιού. Τυλίξτε τα αντικείμενα με ασφάλεια και τοποθετήστε τα στο κουτί, ακολουθούμενο από επιπλέον υλικά συσκευασίας στην κορυφή. Όπως προαναφέραμε δώστε μεγάλη προσοχή στα ηλέκτρονικά, καθώς ειδικότερα αν σας χτυπηθεί σκληρός δίσκος, το κόστος ανάκτησης θα είναι υψηλό.

Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω συμβουλές σχετικά με τον τρόπο συσκευασίας για μετακομίσεις στην Αθήνα θα σας βοηθήσουν με την επερχόμενη μετακόμιση σας. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή ενδιαφέρεστε να λάβετε τη βοήθεια επαγγελματικών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την On Line Metafores. Προσφέρουμε πολλές επιλογές για μεταφορές. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε ολόκληρη την μετακόμιση σας, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας ή / και της αποσυσκευασίας για εσάς, παρέχοντας τα απαραίτητα αναλώσιμα συσκευασίας που θα χρειαστείτε ως μεταφορική που συσκευάζει ή βοηθώντας στην επαγγελματική συσκευασία συγκεκριμένων αντικειμένων. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με φιλικούς, αξιόπιστους και έμπειρους επαγγελματίες.