Μικρές Μετακομίσεις – Πως να κάνετε μια Μικρή Μετακόμιση

Μικρες Μετακομισεις

Οι μικρές μετακομίσεις έχουν χαμηλότερες απαιτήσεις στη πλειοψηφία των projects. Μια μικρή μετακόμιση στην Αθήνα απαιτεί έξυπνο σχεδιασμό. Στον κόσμο που ψάχνει για μια αξιόπιστη μεταφορική στην Αθήνα, η μικρή μετακόμιση λαμβάνει μεγάλης προσοχής. Εάν δεν έχετε πολλά πράγματα να μεταφέρετε και δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, τότε το καλύτερο στοίχημά σας είναι σχεδόν πάντα μια μεταφορική. Οι περισσότερες μεταφορικές εταιρείες αναλαμβάνουν μικρές μετακομίσεις. Στην On Line Metafores έχουμε διαχειριστεί εκατοντάδες μετακομίσεις μικρών απαιτήσεων σε όλη την Αττική.

Τι είναι μια μικρή μετακόμιση;

Μια εταιρεία μετακόμισης είναι η καλύτερη επιλογή όταν θέλετε να μεταφερθούν τα αντικείμενα σας χωρίς προβλήματα. Μια μικρή μετακόμιση αφορά τα παρακάτω:

Μικρά έπιπλα ή εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, νικρές συσκευές κτλ. Οι μικροί φορείς είναι υπέροχοι όταν κάνετε μια μετακόμιση μόνοι σας και τους χρειάζεστε για αυτά που φοβάστε να σπάσετε (ή δεν μπορείτε να σηκώσετε).

Μετακόμιση από ένα μικρό διαμέρισμα

Συνήθως οι μικρές μετακομίσεις απαιτούν και χαμηλότερο προυπολογισμό. Οι επαγγελματίες σας αφαιρούν το άγχος ακόμη και από αυτές τις πλήρεις μετακομίσεις χαμηλού όγκου. Οι μετακομίσεις σπιτιών είναι η ειδικότητα μας ανεξάρτητα από το πόσα τετραγωνικά είναι.

Μεταφέρετε μόνο τα μεγάλα πράγματα

Αν μετακομίζετε απέναντι από το δρόμο ή στην άλλη άκρη της πόλης και έχετε φροντίσει ήδη τα ρούχα, τα βιβλία και την κουζίνα σας, οι μεταφορείς μας μπορούννα φορτώσουν τον καναπέ, μεγαλύτερα έπιπλα και ειδικά είδη. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιονδήποτε συνδυασμό εργασιών:

  • Συσκευασία
  • Φόρτωση
  • Αποστολή
  • Εκφόρτωση
  • Αποσυσκευασία

Οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Πόσο διαρκεί μια μικρή μετακόμιση;

Το χρονικό πλαίσιο για μια μικρή μετακόμιση συχνά δεν καθορίζεται. Δεδομένου ότι οι μικρές μεταφορικές εταιρείες μεταφέρουν ελάχιστες αποστολές, συχνά ενοποιούν τα υπάρχοντά σας με αυτά των άλλων πελατών σε μια αποθήκη μέχρι να έχουν άλλη προγραμματισμένη μετακόμιση στην περιοχή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικοί χειρίζοντας πολλαπλές μετακομίσεις και αξιοποιώντας στο έπακρο τον χώρο του φορτηγού τους. Στην On Line Metafores αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση σε όλη την Αθήνα.

Οι μεταφορείς σπάνια θα σας δώσουν μια συγκεκριμένη ημερομηνία αναμενόμενης παράδοσης. Εάν μπορείτε να είστε ευέλικτοι όταν λαμβάνετε την αποστολή σας, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την πρόσληψη μικρών μεταφορέων.

Εξετάστε αυτούς τους παράγοντες πριν προσλάβετε μεταφορική εταιρεία

Προϋπολογισμός

Στις μικρές μετακομίσεις οι επαγγελματίες συνήθως χρεώνουν με βάση το βάρος και τον αριθμό των προϊόντων σας όπως και την απόσταση που χρειάζονται για να φτάσουν εκεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει μια εκτίμηση στο σπίτι από την εταιρεία μας για τη μετακόμισή σας. Συμπεριλάβετε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε και την τιμή που αναμένετε να πληρώσετε για αυτές.

Περιορισμένα στοιχεία σε Μικρές Μετακομίσεις

Δεδομένου ότι χειρίζονται μικρότερο φορτίο, οι επαγγελματίες έχοντας μεγάλη εμπειρία θα είναι πιο γρήγοροι και προσεκτικοί. Ρωτήστε για περιορισμούς ή ελάχιστες απαιτήσεις βάρους, απόστασης ή χρόνου.

Προσφορές μικρής μετακόμισης

Δεν προσφέρουν όλες οι μεταφορικής τις ίδιες υπηρεσίες. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και εμείς αναλαμβάνουμε:

  • Αποσυναρμολόγηση ή συναρμολόγηση επίπλων
  • Τοποθέτηση συσκευών
  • Διαθεσιμότητα υπηρεσίας παραλαβής στο σπίτι
  • Συσκευασία ή αποσυσκευασία

Εάν πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα και να έχετε τη βοήθεια μερικών φίλων, τότε εεξτάστε και αυτή την περίπτωση. Εάν όχι, θα χρειαστείτε παραλαβή στο σπίτι.  Η τιμή των φορτηγών ενοικίασης εξαρτάται από την απόσταση και το μέγεθος του φορτηγού που απαιτείται. Για μια μικρή μετακόμιση, ένα μικρό φορτηγό μπορεί να είναι πολύ οικονομικό. Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε τη δουλειά, εταιρείες όπως η On Line Metafores παρέχουν μεγάλη αξία.

Στην On Line Metafores οι μικρές μετακομίσεις είναι για εμάς ευθύνη. Γνωρίζουμε όλες τις διαδικασίες και λειτουργούμε με σχέδιο. Σας εξασφαλίζουμε ότι τα πράγματα σας θα οδηγηθούν στον νέο σας χώρο με την απόλυτη ασφάλεια.