Κόλπα για Μετακόμιση

κόλπα για μετακόμιση

Ας το παραδεχτούμε, η μετακόμιση δεν είναι πάντα φθηνή. Μπορεί επίσης να είναι μια αγχωτική εμπειρία για πολλούς, ειδικά αν μετακομίζετε με κατοικίδια ή οικογένεια. Μειώστε το άγχος και το κόστος χρησιμοποιώντας αυτά τα χρήσιμα hacks. Με ένα έξυπνο σχέδιο, θα εγκατασταθείτε στο νέο σας σπίτι σε χρόνο μηδέν. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε εξαιρετικά κόλπα για μετακόμιση που θα σας λύσουν τα χέρια.

Κόλπα για Μετακόμιση – Συσκευάστε σημαντικά αντικείμενα σε διαφανείς πλαστικές τσάντες

Συσκευάστε αντικείμενα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως σκεύη, φορτιστές, μαγειρικά σκεύη, πετσέτες σε διάφανες πλαστικές τσάντες. Η τοποθέτησή τους σε καθαρές θήκες τα διαφοροποιεί από άλλα χαρτόκουτα και σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε εύκολα τα αντικείμενα μέσα.

Ετοιμάστε μια τσάντα ολονύκτιας με είδη πρώτης ανάγκης

Με τη μετακόμιση της ημέρας, είναι έξυπνο να πακετάρετε μια τσάντα για μια νύχτα γεμάτη με απαραίτητα είδη όπως προϊόντα περιποίησης, πετσέτα και φρέσκα ρούχα. Η πιθανότητα να αποσυσκευάσετε ολόκληρο το σπίτι σας κατά την άφιξή σας είναι ελάχιστη, οπότε έχοντας αυτά τα αντικείμενα στη διάθεσή σας θα σας γλιτώσει από τον πονοκέφαλο της αναζήτησης τους. Είναι βέβαια σαφές ότι όταν ξεκινήσει η Μεταφορική να συσκευάζει θα πρέπει να έχετε δώσει και τις δικές σας οδηγίες όπου χρειάζεται,

Εξοικονομήστε περιτύλιγμα με φυσαλίδες τυλίγοντας εύθραυστα σε ρούχα

Εξοικονομήστε χώρο και χρήματα τυλίγοντας όλα τα εύθραυστα αντικείμενά σας σε ρούχα αντί για μεμβράνη με φούσκες. Με αυτόν τον τρόπο, πακετάρετε την κουζίνα και την ντουλάπα σας ταυτόχρονα. Είναι μια πολύ καλή λύση ειδικά αν έχετε ρούχα που δεν χρειάζεστε.

Εναλλακτικές εύθραυστες πλάκες με πλάκες φελιζόλ

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να συσκευάσετε με ασφάλεια τα πιάτα είναι να στοιβάζετε κάθε καλό πιάτο πάνω από ένα φθηνό πιάτο μιας χρήσης. Ακόμα και μετά από ένα συναινετικό διαζύγιο, κάθε μετακόμιση είναι σημαντική.

Κόλπα για μετακόμιση – Εξοικονομήστε χρόνο με τη σωστή σήμανση

Εκτός από το να σημειώσετε τα περιεχόμενα κάθε κουτιού, σημειώστε ένα σημείο για να ξέρετε σε ποιο δωμάτιο του σπιτιού πρόκειται να πάει το κουτί. Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει τους επαγγελματίες, αλλά και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε αντικείμενα γρήγορα. Οι μετακομίσεις στην Αθήνα απαιτούν εξειδίκευση, ηρεμία και στρατηγική.

Επισημάνετε επίσης τα κουτιά σας στο πλάι, όχι στο επάνω μέρος, ώστε να μπορείτε να τα διαβάσετε ακόμα κι αν είναι στοιβαγμένα. Μεγάλη προσοχή στο βάρος των αντικειμένων. Μην σηκώσετε βαριά έπιπλα καθώς πέρα από τους αθλητές ένας σημαντικός τραυματισμός που οδηγεί σε αρθροσκόπηση γόνατος είναι το μεγάλο βάρος.

Τραβήξτε μια φωτογραφία των ηλεκτρονικών εισόδων/εξόδων προτού αποσυνδέσετε

Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από το να προσπαθείς να συνδέσεις ηλεκτρονικά, ειδικά αν έχεις πολλές συσκευές (ηχεία, blue ray player, στερεοφωνικό κ.λπ.) που συνδέονται σε μια μονάδα όπως μια Smart TV. Η λύση? Τραβήξτε μια φωτογραφία της ρύθμισης καλωδίωσης στο smartphone σας και χρησιμοποιήστε την ως γρήγορη αναφορά. Τα κόλπα για μετακόμιση είναι μια στρατηγική που κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη. Ακόμα και αν πρόκειται για μικρομεταφορές Αθήνα, χρειάζεστε σχέδιο.

Εάν μετακομίζετε σε ενοίκιο, τραβήξτε μια φωτογραφία του άδειου σπιτιού πριν μετακομίσετε

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιστρέψει την εγγύηση ζημιών τεκμηριώνοντας την κατάσταση μετακόμισης του σπιτιού προτού αρχίσετε να φέρνετε τα πράγματά σας. Εάν υπήρξε οποιαδήποτε υπάρχουσα ζημιά στον χώρο, δεν θα φέρετε ευθύνη για ζημιές.