Σε κάθε μετακόμιση παρέχουμε εγγυημένη συσκευασία ( αμπαλάζ ) μέρους ή όλης της οικοσκευής σας με τα ποιό σύγχρονα και πάντα καινούργια υλικά συσκευασίας ώστε να γίνει η μετακόμιση σας με τη μέγιστη ασφάλεια και την προστασία της υγιεινής σας.

Γίνεται αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων σας, αποσύνδεση και επανασύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών, φωτιστικών, κλπ, από ειδικό προσωπικό.

Θέλετε να μάθετε πώς να πακετάρετε γρήγορα και εύκολα;

Σας ενδιαφέρει τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε την μετακόμιση πιο εύκολη και λιγότερο αγχωτική; Σας παρουσιάζουμε, τις κορυφαίες μας συμβουλές που μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο προσέγγισης στη συσκευασία και αμπαλάζ αντικειμένων προς το καλύτερο.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με αυτά τα έξυπνα κόλπα και ιδέες οργάνωσης που μπορούν να καθορίσουν τον τόνο της μετακόμισης σας.

1. Δημιουργήστε μια λίστα ελέγχου και προϋπολογισμό

Αρχικά, συντάξτε μια λίστα ελέγχου που περιλαμβάνει ένα χρονοδιάγραμμα. Το χρονοδιάγραμμα του καθενός θα φαίνεται διαφορετικό ανάλογα με τον χρόνο της προετοιμασίας πριν την μετακόμιση. Μερικοί άνθρωποι έχουν δύο μήνες και άλλοι μπορεί να έχουν δύο εβδομάδες για την συσκευασία των αντικειμένων.

Στη συνέχεια, συμπεριλάβετε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό. Με την οπτική οργάνωση της μετακόμισης σας, μπορείτε να παρακολουθείτε τα γεγονότα καθώς ξετυλίγονται.

Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πρόσληψης επαγγελματιών.

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε πρόθυμες οικογένειες και φίλους ή μετακινείστε σε μακρινή περιοχή είναι λογικό να προσλάβετε επαγγελματίες. Το κόστος μετακόμισης εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Η πρόσληψη μεταφορικής εταιρείας μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία, εάν προσλάβετε τη σωστή εταιρεία. Μην φοβάστε να υποβάλετε ερωτήσεις πριν προχωρήσετε στην επιλογή σας. Αυτή η δέουσα επιμέλεια θα σας δώσει ηρεμία καθώς πλησιάζει η μετακόμιση.

3. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις

Δημιουργήστε μια λίστα με τα άτομα που πρέπει να ειδοποιήσετε κατά τη μετακόμιση. Υπάρχουν σε πολλά νοικοκυριά αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Πρέπει να καθορίσετε πότε και πώς θα εκτελέσετε αυτές τις εργασίες στη λίστα ελέγχου. 

Κάνοντας αυτήν τη λίστα εκ των προτέρων και ρυθμίζοντας τις υποχρεώσεις στο ημερολόγιό σας, είναι λιγότερο πιθανό να ξεχάσετε κάτι. Η συσκευασία αντικειμένων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Στην On Line Metafores, είμαστε στη διάθεση σας για να παρέχουμε εξ ολοκλήρου το αμπαλάζ.