Στη μεταφορική εταιρεία Online-Metafores καταλαβαίνουμε ότι έκτος από τη μεταφορά μιας ολόκληρης οικοσκευής μπορεί κάποιος πελάτης να θέλει να μεταφέρει ένα και μόνο αντικείμενο. Όταν ψάχνετε για μικρομεταφορές Αθήνα χρειάζεστε εμπειρία και συνέπεια.

Μικρομεταφορές Αθήνα με τους Ειδικούς

Προσπαθούμε να έχουμε από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στις μεταφορές μετακομίσεις χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Μπορούμε να το κάνουμε συνδυαστικά σε μέρα και ώρα προκαθορισμένη έτσι ώστε να σας το μεταφέρουμε με το ελάχιστο κόστος.

Για μικρομεταφορές στην Αθήνα καλέστε μας και σίγουρα θα έχουμε την καλύτερη λύση.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωπποι φοβούνται να πάρουν τις αποφάσεις για την οργάνωση που πηγαίνουν μαζί σε μια μετακόμιση. Υπάρχουν τρόποι για να το κάνετε ακόμα πιο εύκολο.

Διαδικασία συσκευασίας για Μικρομεταφορές

Η διασκέδαση αρχίζει πραγματικά στη διαδικασία συσκευασίας. Πριν να συσκευάσετε τα πράγματά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει μια δέσμη με δείκτες σε διάφορα χρώματα.

Προσδιορίστε ένα συγκεκριμένο χρώμα για κάθε δωμάτιο! Για παράδειγμα, κάντε την κουζίνα πράσινη και το κύριο υπνοδωμάτιο σας μπλε. Μαρκάρετε τα κουτιά σας με το κατάλληλο χρώμα καθώς συσκευάζετε. Όταν φτάσετε στο νέο σας σημείο, αφήστε τους μεταφορείς μας να μάθουν για το χρώμα σας και θα είναι ευκολότερο για αυτούς να καταλάβουν πού να βάλουν τα πράγματά σας. Για τις μικρομεταφορές στην Αθήνα, αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα.

Αριθμήστε τα κουτιά σας

Εκτός από την έγχρωμη κωδικοποίηση, αριθμήστε τα κουτιά σας σε μια κλίμακα 1 έως 10, με 1 το λιγότερο σημαντικό, 10 το μέγιστο. Όταν φτάσετε στη νέα σας θέση, θα είστε σε θέση να δώσετε προτεραιότητα και να αρπάξετε πρώτα τα βασικά σας κιβώτια επειδή θα έχουν τους υψηλότερους αριθμούς.

Συσκευασία με τα παιδιά

Αν έχετε μικρά παιδιά, θα μπορούσατε να τους βάλετε στο παιχνίδι και, παραμένοντας στο χρωματικό σχέδιο, να τραβήξετε φωτογραφίες των αντικειμένων. Για παράδειγμα, ζητήστε τους να σας βοηθήσουν με τα αντικείμενα τους από το μπάνιο.

Τα έργα τέχνης τους μπορεί να μην προσφέρουν πολύ περισσότερη βοήθεια στους επαγγελματίες, αλλά μπορεί να βοηθήσουν τα παιδιά να αισθάνονται εμπλεκόμενα να κάνουν κάτι σημαντικό και τα σχέδια μπορούν να ελαφρύνουν τη διάθεση αυτής της αγχωτικής διαδικασίας. Η On Line Μεταφορές είναι δίπλα σας.

Συσκευασία τσάντας πρώτης ανάγκης

Μαζί με τα βασικά σας, συσκευάστε μια βαλίτσα σαν να πηγαίνατε σε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Αφού αδειάσετε τα πρώτα κουτιά, τοποθετήστε τα κοντά στην μπροστινή πόρτα. Βάλτε Ετικέτα με “Χάρισμα” και το άλλο “Απόρριψη.” Καθώς αποσυσκευάζετε τα πράγματά σας, είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε αυτά που θα σας κάνουν να αναρωτιέστε γιατί τα συσκευάσατε. Βάλτε τα στο κατάλληλο κιβώτιο και ελαφρύνετε το φορτίο σας.

Αποσυσκευασία

Καθώς αποσυσκευάζετε τα κουτιά σας, πετάξτε τα έξω. Βλέποντας την πρόοδο των κουτιών θα σας δώσει την ώθηση εμπιστοσύνης που χρειάζεστε. Εάν έχετε παιδιά, ζητήστε τους να περάσουν από το απορριφθέν χαρτί περιτυλίγματος για να βεβαιωθείτε ότι δεν ρίξατε τυχαία κανένα από τα αντικείμενα σας.

Δοκιμάστε μερικές άλλες γρήγορες ιδέες για να αποσυσκευάσετε:

  • Κάνε μια κούρσα. Δείτε ποιος μπορεί να αδειάσει ένα κουτί. Ο πιο γρήγορος.
  • Ανταμοιβείτε τον εαυτό σας μετά από κάθε πέντε κουτιά με ένα ποτό και / ή σνακ σε διάλειμμα.
  • Φέρτε μερικά ηχεία και βεβαιωθείτε ότι έχετε μουσική ενώ εργάζεστε.
  • Και αν όλα τα άλλα αποτύχουν, βεβαιωθείτε ότι έχετε βγάλει μερικά στοιχεία τυλιγμένα σε περιτύλιγμα φούσκα. Το σκάσιμο των φυσαλίδων είναι μια διαχρονική,  ανακουφιστική παράδοση που τα παιδιά (και οι ενήλικες) μπορούν να απολαύσουν ενώ κάνουν ένα διάλειμμα από τα κουτιά.

Μην ξεχνάτε ότι αναλαμβάνουμε μικρομεταφορές σε όλη την Αθήνα!

Μικρομεταφορές Αθήνα από 35€ με καθημερινά δρομολόγια εντός Αττικής.

Η τιμή αφορά συνδυαστική μεταφορά ενός ή δύο αντικειμένων από δήμο σε όμορο δήμο π.χ. ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε στον Άγιο Δημήτριο και θέλετε να μεταφέρετε ένα καναπέ ή ένα ψυγείο σε Δάφνη,νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άλιμο, Ηλιούπολη αυτό είναι μια μεταφορά συνδυαστική από δήμο σε όμορο δήμο. Μάθετε περισσότερα για το κόστος μιας μετακόμισης.

100% η πιο φθηνή μεταφορική σε μικρομεταφορές.