Η Μεταφορική εταιρία Online-Metafores διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στον τομέα της μετακόμισης.

μεταφορες στην αθηναΣτόχος μας είναι η προστασία των μεταφερόμενων ειδών, για την οποία χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά συσκευασίας που υπάρχουν στο εμπόριο (χαρτοκιβώτια ή/και ξυλοκιβώτια κατά περίπτωση, ειδικά πλαστικά προστατευτικά-μονωτικά υλικά τύπων “aeroplast” και “aerochart” κλπ).

Αποτέλεσμα είναι να εξασφαλίζουμε στον πελάτη μετακόμιση με τις καλύτερες συνθήκες για την ασφάλεια των αντικειμένων του, με συνέπεια και άνεση, απαλλαγμένη από ταλαιπωρία, κούραση και άγχος για τον ίδιο.

Έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να έρθουμε στον χώρο σας, όπου θα καταγράψουμε και θα εκτιμήσουμε τα προς μεταφορά αντικείμενά σας, θα επιλέξουμε μαζί τις εργασίες που εσείς επιθυμείτε να εκτελέσουμε (απλή μεταφορά ή/και συλλογή και συσκευασία όλων των μικροαντικειμένων, βιβλίων, ρούχων κλπ), και θα σας χορηγήσουμε εγγράφως, σε ειδικό έντυπο, την καταλληλότερη οικονομική προσφορά.

μεταφορικη στην αθηναΕίτε μετακομίζετε σε μια καλύτερη τοποθεσία για καλύτερες πωλήσεις, ένα μέρος που θα σας εξοικονομήσει χρήματα ή για μεγαλύτερο χώρο, μιλάμε για μια μεγάλη προσπάθεια για να μεταφέρετε την επιχείρησή σας. Χρειάζεται πολύ προγραμματισμό.

Είστε έτοιμοι ;

Μην υποτιμάτε τη σημασία της διεξοδικής ανάλυσης. Η μετακόμιση εταιρείας είναι συχνά μια ευκαιρία για καλύτερη ορατότητα ή ένα νεώτερο κτίριο, αλλά το ενοίκιο ή η μίσθωση θα κοστίσει περισσότερο. Η απόφαση του εάν πρόκειται για μια αξιόλογη επένδυση απαιτεί ποσοτική εργασία.

“Όταν μετακομίζουμε γραφειακούς χώρους, η καλύτερη συμβουλή μας είναι να διασφαλίζετε ότι η επιχείρησή σας είναι σε θέση να επεκταθεί πριν προχωρήσετε στην επέκταση. Βεβαιωθείτε ότι οι αριθμοί σας είναι εκεί που πρέπει να είναι και η ομάδα σας είναι στη θέση σας για να υποστηρίξει την επέκταση. Δεν θέλετε να μετακομίσετε σε χώρους διότι οραματίζετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, προσπαθώντας πολύ για μια ομάδα. Βεβαιωθείτε ότι το όραμα γίνεται πραγματικότητα πριν υπογράψετε αυτή τη νέα μίσθωση.

Στο τέλος της ημέρας, η ύπαρξη επαρκούς αποθηκευτικού χώρου, με υψηλότερα ανώτατα όρια για ψηλότερες επιδείξεις και η ευκαιρία να ξανασκεφτείτε την σχεδίαση του καταστήματος αξίζει για τις μικρές δυσκολίες.

Διατηρήστε μια λίστα υποχρεώσεων

Κατά τον προγραμματισμό της μετακόμισης σας, κρατήστε μια λίστα ελέγχου των πράξεων που πρέπει να ολοκληρώσετε. Όταν αποφασίσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, αρχίστε να εργάζεστε αμέσως. Η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει ήδη έξι μήνες πριν από τη μετακόμιση για να αποφύγετε δυσσάρεστες εκπλήξεις.

Κάνετε άφθονες έρευνες σχετικά με τις εταιρείες μετακόμισης και κλείστε τις υπηρεσίες τους αρκετούς μήνες εκ των προτέρων. Ομοίως ξεκινήστε να συλλέγετε προσφορές για νέα τηλεφωνική υπηρεσία, διαδίκτυο και ασφάλεια για το νέο χώρο αμέσως. Κάνοντας αυτό νωρίς βοηθά να έχετε μια καλύτερη ιδέα για τον προϋπολογισμό σας για το νέο κτίριο, καθώς μπορεί επίσης να θέλετε να ανακαινίσετε το χώρο ή να αγοράσετε νέα έπιπλα.

Διατηρήστε τους πελάτες και τους εργαζόμενους συνεχώς ενημερωμένους για την μετακόμιση μέσω των Social Media, των newsletters και των πινακίδων στο κατάστημα. Ενημερώστε τους για τα οφέλη για την επιχείρηση για την αλλαγή τοποθεσίες, όπως ένα μεγαλύτερο χώρο ή πιο βολική περιοχή.

Μετακομισεις στην αθηναΚρατήστε την ηλεκτρονική παρουσία σας ενημερωμένη, ενημερώνοντας τον ιστότοπο με τη νέα διεύθυνση και τις πληροφορίες επικοινωνίας καθώς και την καταχώριση της στο Google My Business.Υπηρεσίες όπως το Moz.com μπορούν να ελέγξουν όλες τις αναφορές της καταχώρισης της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και να τις ενημερώσουν.

Μια τελευταία συμβουλή είναι για να σχεδιάσετε τι θα φανεί στη πρώτη μέρα. Αυτή η απόφαση, όπως και αρκετές άλλες, εξαρτάται από το είδος της επιχείρησης που έχετε και από τις ανάγκες των πελατών σας. Όταν όλα έχουν μπει στη θέση τους, ένα νέο ξεκίνημα με ενθουσιασμένους πελάτες θα αξίζει την προσπάθεια που κάνατε.

Στην On Line Μεταφορές η μετακόμιση της εταιρείας σας είναι για εμάς ευθύνη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη εκτίμηση χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Επαγγελματικές μετακομίσεις

  • Συσκευασία και μεταφορά αρχείων
  • Αποσυναρμολόγηση, συσκευασία και μεταφορά επίπλων, γραφείων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, φωτοτυπικών μηχανημάτων και λοιπού μηχανογραφικού εξοπλισμού
  • Αποσυσκευασία και συναρμολόγηση όλων των ανωτέρω