μετακομισεις γιαννοπουλος

Δείτε τι είπαν για εμάς

Δείτε τις κριτικές πελατών μας. Είμαστε πάντα δίπλα σας και το εννοούμε. Για εμάς κάθε μετακόμιση είναι ξεχωριστή.

“Αξιοποιήστε τις γνώσεις και εμπειρία μας για την δική σας μετακόμιση. Βάλτε ένα τέλος στο άγχος γιατί θα τα κάνουμε εμείς όλα για εσάς.”

Ελένη Ιωαννίδου

Ήρθαν στην ώρα τους, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα και αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η μετακόμιση από το πρώτο σπίτι έγινε κυρίως από σκάλες γιατί δεν είχαμε μπροστινό μπαλκόνι και δεν χώραγε ανυψωτικό. Εξαιρετική δουλειά, έτσι πρέπει να είναι μια μεταφορική που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Απάντηση Εταιρείας!

Κυρία Ελένη ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να διατηρήσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας στο ανώτατο επίπεδο. Αντιμετωπίσαμε τα δωμάτια από τον υψηλότερο όροφο, ειδικά όταν είδαμε την σοφίτα και, στη συνέχεια, σιγά-σιγά, προχωρούσαμε προς τα κάτω.

Υπάρχει μια συζήτηση για το αν η αποθήκευση των αντικειμένων σας ανά δωμάτιο ή ανά κατηγορία είναι καλύτερη.Εξαρτάται πραγματικά από το τι είναι πιο εύκολο για εσάς.Παρ ‘όλα αυτά, σας συνιστούμε να συσκευάζετε τα υπάρχοντά σας από τα δωμάτια.Κάνοντας αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι και αργότερα θα πείτε στους επαγγελματίες της On Line Metafores, ή σε οποιονδήποτε ξεφορτώνει, σε ποιο πλαίσιο θα πάει.Επιπλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε την εκφόρτωση και την αποσυσκευασία των αντικειμένων σας αντίστροφα, από την κορυφή έως το ισόγειο.Ξεκινήστε με τα στοιχεία που γνωρίζετε ότι δεν θα χρειαστεί αποσυσκευασία και μετακινήστε τα υπόλοιπα κουτιά.Αυτό θα αποτρέψει επίσης την περιττή πίεση στα χέρια σας, καθώς στο τέλος της διαδικασίας μετεγκατάστασης πιθανότατα θα είστε πολύ κουρασμένοι για να ανεβείτε σκάλες με ακόμη περισσότερα αντικείμενα.

Συσκευάστε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας σε ένα μέρος και δημιουργήστε μια λεπτομερή λίστα αποθέματος, ώστε να μην ξεχάσετε ή να χάσετε κάτι.Μια άλλη επιλογή είναι να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία για αποθήκευση οικοσκευών και να τοποθετήσετε τα τιμαλφή σας εκεί για φύλαξη. Φροντίζουμε για εσάς κάθε βήμα που θέλετε να κάνετε. Με αυτή την στρατηγική δεν θα έχετε άγχος για όλες αυτές τις διαδικασίες που πρέπει να λάβετε υπόψιν.

Κυρία Έλενα είμαστε πάντα εδώ για εσάς. Να έχετε υγεία και να είστε πάντα καλά.

Σωτηριος Κακλαμανης

Μετά από πολλές κλήσεις σε μεταφορικές εταιρείες, κατέληξα εδώ για την μετακόμιση του αδερφού μου με την γυναίκα του σε ένα καινούριο σπίτι. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι καθώς οι εργάτες και ο υπεύθυνος έκαναν εξαιρετική και προσεγμένη δουλειά σε όλα μας τα έπιπλα. Ήρθαν στην ώρα που είχε συμφωνηθεί!

 

Απάντηση εταιρείας!

Είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των αντικειμένων του πελάτη. Για εμάς είναι μεγάλη ευθύνη. Θέλουμε να παρέχουμε την μέγιστη ασφάλεια σε κάθε μετακόμιση. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Θέλουμε με κάθε τρόπο ο πελάτης να μείνει ευχαριστημένος και να του προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κύριο Σωτήρη για τα καλά του λόγια και θα είμαστε πάντα δίπλα του σε ότι χρειαστεί και μπορούμε να βοηθήσουμε.

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να κοιτάμε τους ανθρώπους σαν δικούς μας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κριτικές των πελατών μας είναι αυτές. Σχεδιάζουμε το πλάνο της κάθε μετακόμισης με προσοχή και σεβασμό. Η συσκευασία του σπιτιού σας για μετακίνηση δεν είναι εύκολη υπόθεση.Ως επαγγελματίες στις μεταφορές μετακομίσεις, συμμετέχοντας σε εκατοντάδες μετακομίσεις στην Αθήνα, μπορούμε να σας πούμε ότι το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας είναι πώς προετοιμάζεστε και πότε ξεκινάτε.

Συγκεντρώστε τα πολύτιμα αντικείμενά σας

Ενημερώστε μας για κάθε είδους αντικείμενο το οποίο είναι για εσάς πολύτιμο. Συσκευασία ημέρας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει φάρμακα, προϊόντα περιποίησης, ρούχα, αεροπορικά εισιτήρια εάν μετακινείστε σε μεγάλες αποστάσεις και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε σε καθημερινή βάση.Ίσως χρειαστείτε πολλά από αυτά τα κουτιά, αλλά ο σκοπός είναι να μην χάσετε τίποτα που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση.  

Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο

Μόλις αρχίσετε να συσκευάζετε και να μετακομίζετε, συνειδητοποιείτε πόσα πράγματα έχετε στην πραγματικότητα.Φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο εκ των προτέρων για να ετοιμάσετε την κίνηση σας. Ως μεταφορική που συσκευάζει μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την δύσκολη δουλειά για εσάς.

Κώστας Αντωνίου

Μετακόμιση από Βούλα σε Παλαιό Φάληρο, 2 καναπέδες, 4 τραπέζια, καρέκλες γραφείου. 2 γραφεία κανονικά, και 1 πλυντήριο. Εξαιρετική δουλειά από όλους όσους ήρθαν για την μεταφορά αυτή. Δεν έγινε η παραμικρή ζημιά η τιμή ήταν τίμια για τα δεδομένα που έψαξα και με μεγάλες ταχύτητες. Τους προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Απάντηση Εταιρείας

Κύριε Κώστα είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κριτική σας. Είχαμε συμφωνήσει εξ αρχής όλα τα παραπάνω γι αυτό και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο. Μία από τις αγαπημένες μας συμβουλές για τη μετακόμιση σας στην Αθήνα είναι να είμαστε έξυπνοι για τα υλικά συσκευασίας.Προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρήματα για τη συσκευασία και τον χρόνο συσκευάζοντας αντικείμενα με τα ρούχα σας ή και στις πετσέτες. Με αυτόν τον τρόπο, πραγματικά πατάτε σε μια πολύ καλή βάση για να μετακομίσετε στο μισό χρόνο.Μικρότερα, πιο εύθραυστα αντικείμενα, όπως ποτήρια, μπορούν να τυλιχτούν σε κάλτσες για επιπλέον προστασία.Μια άλλη εύκολη κίνηση είναι να συσκευάζετε πιάτα κάθετα.Φυσικά, θα πρέπει ακόμα να τα τυλίξετε ή να τοποθετήσετε ένα στρώμα επένδυσης μεταξύ τους για να αποφύγετε το σπάσιμο.Αυτή η μέθοδος συσκευασίας των εύθραυστων πιάτων θα τα κάνει λιγότερο πιθανό να γλιστρήσουν και να καταστραφούν.Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανοίξετε ένα κουτί στο νέο σας σπίτι και να βρείτε σπασμένα πράγματα! Φυσικά το κόστος μετακόμισης διαφέρει από έργο σε έργο, γι αυτό θα πρέπει να μας καλέσετε για εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους.

Όλα γίνονται πιο εύκολα όταν σχεδιάζετε όχι μόνο αυτό που παίρνετε, αλλά πού ακριβώς θα πάει το κάθε κουτί στο νέο σας σπίτι.Θέλετε πάντα να είστε βέβαιοι να επισημαίνετε κουτιά με αυτά που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό, αλλά πρέπει επίσης να τα επισημάνετε με το δωμάτιο ή το μέρος του σπιτιού που θα πάνε στη συνέχεια.Αυτές οι συμβουλές μετακόμισης και συσκευασίας θα σας βοηθήσουν, καθώς και τη μεταφορική εταιρεία που προσλαμβάνετε.Τα κομμάτια επίπλων μπορούν επίσης να φέρουν ετικέτα.Πιάστε μια σημείωση με αυτοκόλλητο στο πίσο μέρος και μια ταινία συσκευασίας για να βεβαιωθείτε ότι οι ετικέτες παραμένουν στη θέση τους.

Σοφια Μαυριδου

Ο Παναγιώτης και τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Μεταφέραμε ένα τριάρι από ηλιούπολη Καματερό, με συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα. Γρήγοροι και χωρίς χτυπήματα. Χρησιμοποιήσαμε και ανυψωτικό.

Απάντηση Εταιρείας

Κυρία Σοφία ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αυτός είναι στόχος. Να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία πυο θα έχουμε διαθέσιμα όπως ανυψωτικά μηχανήματα μετακόμισης. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνουμε την μετακόμιση σας, αλλά προσέχουμε και τα πράγματα στο μέγιστο.

Κατά την απομάκρυνση μεγάλων αντικειμένων ή την αποσυναρμολόγηση τους για μετακόμιση, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε όλα τα μικρά κομμάτια που θα είναι απαραίτητα για να τα επαναφέρετε ξανά.Μια συμβουλή για μετακόμιση που είναι βολική είναι να κρατάτε ένα κουτί με σακούλες κοντά.Η τοποθέτηση σε ασφαλές σημείο των μικρών καρφιών, των βιδών ή άλλων εξαρτημάτων συσκευών ή αντικειμένων θα διευκολύνει την εύρεση τους όταν βρίσκεστε στο νέο σπίτι.Προσθέστε επίσης ετικέτες σε αυτές τις τσάντες για μεγαλύτερη άνεση.Μια άλλη εξαιρετική ιδέα για τη διευκόλυνση της συσκευασίας και της μετακόμισης είναι να πάρετε ένα μεγάλο ρολό πλαστικού περιτυλίγματος από ένα κατάστημα οικιακής βελτίωσης ή από μια μεταφορική εταιρεία.

Μια άλλη συμβουλή για την μετακόμιση σας είναι να διατηρήσετε τα καλλυντικά, προϊόντα μακιγιάζ και τα υγρά προϊόντα περιποίησης (σκεφτείτε το σαμπουάν, το μαλακτικό, το πλύσιμο του σώματος, το αφρόλουτρο κ.λπ.) από το σπάσιμο ή την έκχυση, προκαλώντας μεγάλο χάος κατά τη διάρκεια της μετακόμισης σας.Για τα προϊόντα μακιγιάζ σε σκόνη, τοποθετήστε ένα βαμβάκι, ώστε να μην σπάσει κατά τη διάρκεια της μετακόμισης σας όταν θα κινείστε.Για αυτά τα υγρά αντικείμενα, αφαιρέστε το επάνω μέρος, τυλίξτε λίγο πλαστικό περιτύλιγμα γύρω από τις κορυφές των φιαλών και, στη συνέχεια, τοποθετήστε ξανά.Αυτό σας προσφέρει επιπλέον προστασία για την επερχόμενη μετακόμισης σας, περιορίζοντας τις διαρροές.

Η συσκευασία των ρούχων σας στην ντουλάπα σας μπορεί να είναι πονοκέφαλος, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο προετοιμασίας για την μετακόμιση σας διατηρώντας τα στις κρεμάστρες τους.Αυτό θα κρατήσει τα ρούχα σας μαζί για την επερχόμενη μετακόμιση σας.

Βασίλης Γιαννούλης

Όλα πήγαν μια χαρά. Τα παιδιά ξέρουν την δουλειά αλλά αυτό που μου άρεσε είναι ότι πρόσεξαν πολύ τα πράγματα αν και τους το είπα αρκετές φορές, είχαν ήδη την διάθεση να τα μεταφέρουν με ασφάλεια. Να είστε καλά.

Απάντηση Εταιρείας!

Κύριε Βασίλη καλά κάνετε και είστε σχολαστικός. Είναι αναγκαία προυπόθεση να προσέχετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας. Γι αυτό και εμείς όπως σε κάθε έργο πήραμε αυστηρά μέτρα για όλα τα έιπλα που μεταφέραμε. Επισημάνετε κάθε πλαίσιο με το όνομα, τον αριθμό και την περιγραφή του δωματίου.Οι επαγγελματίες μπορεί να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τα αντικείμενα απευθείας στα δωμάτια.Με την αρίθμηση των κουτιών, θα γνωρίζετε εάν λείπει κάτι μετά τη μετακόμιση.Και τέλος, με όλες αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έγγραφο που περιέχει κάθε πλαίσιο και τα περιεχόμενά του, ώστε με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να κάνετε αναζήτηση για να αναρωτηθείτε πού βρίσκονται όλα. Ακολουθήσαμε λοιπόν όλες αυτές τις διαδικασίες και η μετακόμιση εξελίχθηκε σε μια ευχάριστη εργασία.

Όταν συσκευάζετε, το σπίτι σας θα είναι αναμφίβολα λίγο ακατάστατο. Συμβουλέψαμε τον κύριθο Βασίλη να ξεκινήσει στο δικό του κομμάτι αρκετές ημέρες νωρίτερα το πακετάρισμα στα αντικείμενα που ήθελε να είναι έτοιμα. Στη συνέχεια αναλάβαμε εμείς τα υπόλοιπα και πραγματοποιήσαμε την συσκευασία των αντικειμένων του άμεσα και γρήγορα.

Μόλις φτάσουν οι επαγγελματίες στο χώρο, απαιτείται μια σύντομη εκτίμηση στο σπίτι.Αφήστε τους να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι θα χρειαστεί να κάνουν.Εάν ζείτε σε μια πολυκατοικία που δεν έχει προφανές σημείο φόρτωσης, μιλήστε με τον διαχειριστή του ακινήτου λίγες μέρες πριν να λάβετε άδεια για να έχετε διαθέσιμο χώρο για το φορτηγό. Το αναφέρουμε αυτό γιατί έτσι κάναμε και με τον κύριο Βασίλη. Το μέρος ήταν αρκετά δύσκολο για να σταθμεύσει φορτηγό. Οπότε εξασφαλίσαμε από την αρχή ότι θα έχουμε χώρο εκείνη την ημέρα για να χρησιμοποιήσουμε την μεταφορά με ανυψωτικό μηχάνημα.

Marios Mantafounis

Επικοινώνησα με την εταιρεία, η επικοινωνία ήταν εύκολη, ήθελα να μεταφέρουν 2 τραπέζια ένα διθέσιο και ένα τριθέσιο καναπέ από Ηλιούπολη στη Κηφισιά! Δεν καθυστέρησαν καθώς με την ώρα εγώ έχω ένα θέμα με ενδιαφέρει να είναι τυπικός ο άλλος στη δουλειά του, ήρθαν τα πρόσεξαν πάρα πολύ όλα τα πράγματα και τα μετέφεραν στον νέο χώρο όπως ακριβώς τα πήραν. Τώρα όσον αφορά την τιμή ήταν ανταγωνιστική και δεν με εκμεταλλεύτηκαν όπως ακούω από άλλες εταιρείες.

Απάντηση Εταιρείας

Κύριε Μάριε είμαστε πολύ περήφανοι για τα λόγια σας. Γνωρίζουμε τις δύσκολες εποχές που διανύουμε γι αυτό και κάνουμε το καλύτερο δυνατό όσον αφορά το κόστος μετακόμισης. Προσπαθούμε να εξυπηρετούμε όλη την Αττική στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εργαζόμαστε σκληρά γι αυτό και ως μεταφορική που συσκευάζει πραγματοποιούμε το αμπαλάζ των ακτικεμένων με την μέγιστη δυνατή προστασία.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι θα χρειαστούν πολλά κουτιά, ταινίες συσκευασίας και περιτύλιγμα φυσαλίδων για την μετακόμιση στην Αθήνα.  Ωστόσο, το περιτύλιγμα φυσαλίδων μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας όταν πρόκειται για μετακόμιση.Πάρτε τα έπιπλα, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ακριβά, αλλά είναι επίσης εύθραυστα.Συρτάρια και πόρτες σε ντουλάπες,  μπορούν επίσης να στερεωθούν με ασφάλεια χρησιμοποιώντας αυτό το οικονομικά αποδοτικό υλικό.Επιπλέον, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να αγοράσετε περισσότερα από ό, τι νομίζετε ότι θα χρειαστείτε. 

Η μετακόμιση είναι κάτι πολύ περισσότερο από την απλή συσκευασία μερικών κουτιών και την ενοικίαση ενός φορτηγού.Περιλαμβάνει επίσης την απενεργοποίηση των ηλεκτρικών συσκευών, την κατασκευή κλειδιών για το νέο σπίτι, την διαδικασία μεταφοράς των λογαριασμών σας, την αλλαγή της διεύθυνσής σας η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται.Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ένα σχέδιο και να βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η οικογένεια βρίσκεται στην ίδια σελίδα από την αρχή.

Όλοι κρατάμε κάποια αντικείμενα για την τελευταία νύχτα, οδοντόβουρτσες, φορτιστές κινητών τηλεφώνων, φάρμακα, χαρτί υγείας, μαξιλάρια και κουβέρτες.Αυτά είναι τα μεταβατικά αντικείμενα που θα χρειαστείτε αμέσως στο άλλο άκρο, γι ‘αυτό κρατήστε τα μαζί και βεβαιωθείτε ότι έχετε αναγνωρίσει εκ των προτέρων κουτιά ή βαλίτσες για να τα πάρετε μαζί σας.Εάν όχι, μερικά επιπλέον κουτιά είναι μια επιλογή.Μόλις τα συσκευάσετε όλα αυτά, αποθηκεύστε τη βαλίτσα σας κάπου. Ενώ το σπίτι σας είναι ανοιχτό, βεβαιωθείτε ότι είναι χωριστά από τα αντικείμενα που φορτώνονται στο φορτηγό.

Alex Zisopoulos

Επέλεξα την συγκεκριμένη εταιρεία γιατί διάβασα πολλές κριτικές. Σε μια λογική τιμή συμφωνήσαμε μια μετάκομιση 3αρι με όλα έπιπλα που μπορεί να περιλαμβάνει στο νέο μου σπίτι. Οι άνθρωποι είναι πολύ προσεκτικοί, φροντίζουν για την κάθε λεπτομέρεια και δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για την ασφαλή μεταφορά! Η ποιότητα ακόμα στις μέρες μας μετράει.

Απάντηση Εταιρείας

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κριτική σας. Κάθε μέρα για εμάς είναι ξεχωριστή. Κάθε μετακόμιση είναι ευθύνη γι αυτό προσπαθούμε να φέρουμε εις πέρας το απόλυτο. Οι υπηρεσίες μας είναι ξεχωριστές, καθώς όταν ψάχνει ένας άνθρωπος για μετακομίσεις στην Αθήνα, θέλουμε να είμαστε γι αυτόν η πρώτη επιλογή.

Σε αυτό το σημείο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας αφήσετε κυριολεκτικά να αναλάβουμε την σκληρή δουλειά.Αυτό είναι το στοιχείο μας.Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις ή να κάνετε προτάσεις, είμαστε εδώ για εσάς την ημέρα της μετακόμισης σας.Στόχος μας είναι να σας δούμε να χαμογελάτε και να προσβλέπετε σε αυτήν τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας.Θα λάβετε επίσης μια κλήση από την ομάδα μας κατά τη διάρκεια αυτού του τμήματος της διαδικασίας και μπορείτε να μας κάνετε επιπλέον ερωτήσεις. Είμαστε πάντα δίπλα σας.

Μόλις οι επαγγελματίες μας ξεφορτώσουν το φορτηγό, θα κάνουν μια τελευταία βόλτα μαζί σας και θα βεβαιωθούν ότι όλα είναι στη θέση τους.Εάν χρειαστείτε βοήθεια, ένα από τα ανώτερα μέλη της εκτελεστικής ομάδας της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα βεβαιωθείτε ότι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσουμε. Νιώθουμε το άνθρωπο, θέλουμε να βοηθάμε και αυτό είναι φιλοσοφία ζωής. Αυτό έχουμε μάθει, μας γεμίζει, μας ικανοποιεί. Θα μας κάνετε πολύ χαρούμενους με την κάθε σύσταση σας. Σε κάθε οικογένεια, επαγγελματία, που θέλει μετακόμιση στην Αθήνα, να θυμάστε ότι είμαστε εκεί για εσάς. Κύριε Ζησόπουλε να είστε πάντα καλά και ευτιχισμένος.

Χρήστος Χατζηθεωδόρου

Αφού βρήκαμε που θα μείνουμε(Ενοίκιο) ψάχναμε για μια αξιόπιστη μεταφορική για τα πράγματα μας. Είμαστε οικογένεια με 3 παιδιά και πολλά αντικείμενα που έχριζαν προσοχής.. Ήμουν εξ αρχής απόλυτος σε αυτό ότι δεν θέλω σε καμία περίπτωση ζημιές και χτυπήματα σε συγκεκριμένα πράγματα. Οι άνθρωποι ήταν παραπάνω από προσεκτικοί, μου μετέφεραν όλα τα αντικείμενα με ασφάλεια και ο υπεύθυνος ήταν παρών σε όλες τις εργασίες. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Απάντηση Εταιρείας

Κύριε Χρήστο ευχαριστούμε θερμά για την κριτική σας. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικά είναι τα αντικείμενα σας. Δώσαμε την δέουσα προσοχή κάθε στιγμή. Γι αυτό τον λόγο ήρθε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε στο μέλλον.

Ας το παραδεχτούμε. Η μετάβαση σε ένα νέο σπίτι μπορεί να είναι πραγματικά συναρπαστική, αλλά μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά αγχωτική!Μεταξύ της συσκευασίας, του προγραμματισμού, της κράτησης και της πληρωμής για τους επαγγελματίες, πάνω από όλους τους άλλους παράγοντες που πηγαίνουν στην προετοιμασία για τη μεγάλη μέρα, η μετακκόμιση στην Αθήνα μπορεί να είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος εάν δεν είστε σωστά προετοιμασμένοι.

Μία από τις κορυφαίες συμβουλές μας είναι να ξεκινήσετε την οργάνωση και τον εξορθολογισμό των αντικειμένων σας.Όταν προετοιμάζετε να μετακομίσετε, δεν είναι ποτέ νωρίς για να ξεκινήσετε να ξεκαθαρίζετε πράγματα που δεν χρειάζεστε πλέον και σίγουρα δεν σκοπεύετε να πάρετε μαζί σας στο νέο σας μέρος.Ο ευκολότερος τρόπος για να μετακομίσετε είναι να κάνετε είναι να βάλετε προτεραιότητες.Ξεκινήστε από δωμάτιο σε δωμάτιο, ή ακόμα και από ντουλάπα από ντουλάπα και εξετάστε τα πράγματα για να καθορίσετε τι να πάρετε, να πετάξετε ή να δωρίσετε.Ο περιορισμός του ποσού που παίρνετε μαζί σας θα σας βοηθήσει επίσης να εξοικονομήσετε έξοδα μετακίνησης.Λιγότερα κουτιά και έπιπλα θα ισούται με λιγότερο χρόνο και χαμηλότερο λογαριασμό. Σε κάθε σας βήμα η On Line Metafores θα είναι δίπλα σας. Ελάτε να κάνουμε την μετακόμιση σας μια ευχάριστη εμπειρία. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για το πόσο κοστίζει μια μετακόμιση όπως το δικό σας project.

Αναστάσης Μπέλος

Ποιότητα απλά! Μετακόμιση ευαίσθητων αντικειμένων από Άγιο Στέφανο σε Χαλάνδρι! Τι να πούμε τώρα. Οι άνθρωποι τα μετέφεραν λες και ήταν πράγματα της οικογένειας τους. Έδωσαν μεγάλη προσοχή δεν έγινε η παραμικρή ζημιά και όλα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια. Και όπως ξαναλέω ποιότητα! Μετράει ακόμα στις μέρες μας!

Απάντηση Εταιρείας!

Κύριε Αναστάση για εμάς η κριτική σας είναι οδηγός της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας. Η φιλοσοφία μας είναι αυτή. Εστιάζουμε στον ανθρώπινο παράγοντα. Εστιάζουμε σε εσάς και την οικογένεια σας. Αυτό θα θέλαμε και εμείς από μια μεταφορική εταιρεία ή κάποιον άλλο επαγγελματία. Δεν είναι τυχαίο ότι μας εμπιστευόνται δεκάδες άνθρωποι καθημερινά.

Η μετακόμιση από μόνη της είναι πολλή δουλειά, οπότε το να έχετε μερικά εύχρηστα κόλπα και να έχετε στη διάθεση σας έμπειρους επαγγελματίες είναι απαραίτητο!Ήρθε η ώρα να οργανωθείτε, να εξοικονομήσετε χρήματα και να φροντίσετε να γίνουν όλα όπως πρέπει! Το πλάνο που δημιουργούμε για εσάς είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για την δική σας μετακόμιση.

Έχουμε την ευελιξία να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, γι αυτό τον λόγο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ο κύριος Αναστάσης έλαβε εξ αρχής το πλάνο που δημιουργήσαμε και το ακολουθήσαμε κατά γράμμα.

Ανεξάρτητα από το πόσα κιβώτια έχετε απλώσει γύρω από το σπίτι, θα χρειαστείτε μια ποικιλία τύπων κουτιών για να φιλοξενήσετε όλα τα υπάρχοντά σας.Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ανθεκτικά για να αντέξουν στη μεταφορά.Πολλοί συχνά οι πελάτες μας αγνοούν το γεγονός ότι η αγορά κιβωτίων και άλλων υλικών συσκευασίας είναι απαραίτητο μέρος της μετεγκατάστασης στο νέο σπίτι. Στην On Line Metafores αναλαμβάνουμε την συσκευασία αμπαλάζ των πολύτιμων αντικειμένων σας και τα μεταφέρουμε όλα με κάθε ασφάλεια στο νέο σας χώρο όπως κάναμε και στου κυρίου Αναστάση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δούμε μαζί το πλάνο τηε δική σας μετακόμισης. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση. Ευχαριστούμε θερμά.

Έλενα Καραγεωργίου

Μεταφέραμε μερικά πράγματα σαλονιού και υπνοδωματίου. Τα παιδιά είναι πολύ ευγενικά, ήρθαν στην ώρα που συμφωνήσαμε γιατί το είχα τονίσει ότι έχω περιορισμένο χρόνο και όλα μεταφέρθηκαν χωρίς κανένα θέμα!

Απάντηση Εταιρείας!

Είναι χρέος μας να τηρούμε όσα έχουμε συμφωνήσει κυρία Έλενα. Γι αυτό ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό. Θέλουμε να διεκπαιρεώσουμε με κάθε τρόπο την μετακόμιση σας. Έχουμε σχεδιάσει το πλάνο του δικού σας έργου για να είμαστε συνεπείς. Διασφαλίζουμε ότι τα υπάρχοντα σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια στο νέο σας χώρο.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι αποκλειστικά για εσάς. Θέλουμε να μην έχετε αυτό το μεγάλο άγχος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είμαστε εδώ για εσάς. Μια καλή στρατηγική μετακόμισης στην Αθήνα είναι σημαντική αν θέλετε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.Αυτό θα σας έδινε μια προσέγγιση του πόσο θα έπρεπε να ξοδέψετε και πού θα πήγαινε κάποιο ποσό.Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να σχεδιάσετε πού θα μειώσετε μερικά πράγματα για να εξοικονομήσετε χρήματα.Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λεπτομερή λίστα ελέγχου ταξινομώντας όλα τα πράγματα με βάση την προτεραιότητα σας.Στην On Line Metafores, θα έχετε από εμάς μια ακριβή εκτίμηση για το πόσο κοστίζει μια μετακόμιση.Έχουμε πλάνο που είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

Τα υλικά συσκευασίας είναι πραγματικά αναγκαία, η μετακόμιση μπορεί να έχει πολλές ευθύνες.Σας κουράζει οικονομικά, διανοητικά και σωματικά.Οι απαιτήσεις μιας μετακόμισης μπορούν να προκαλέσουν πολύ άγχος και ένταση.Αυτό θα μπορούσε να είναι επιζήμιο οικονομικά, καθώς μπορεί να τείνετε να πιέζετε ή να λέτε ναι σε οτιδήποτε λέει η μεταφορική εταιρεία και αυτό θα σας κοστίσει λίγο περισσότερο. Όμως εμείς γνωρίζζουμε ότι για εσάς είναι μια μεγάλη μέρα και θα σας παρουσιάσουμε το πλάνο όπως είναι για την δική σας μετακόμιση. Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σε κάθε μεταφορά που αναλαμβάνουμε.

Nikos Papakostas

Έμεινα εξαιρετικά ευχαριστημένος από τα παιδιά. Πρώτον θα σταθώ στο ότι ήταν καλά και ευγενικά παιδιά. Πάντα δίνω σημασία στην ευγένεια και στον τρόπο συμπεριφοράς γιατί αυτό συνιστά για εμένα ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του καλού επαγγελματία. Από εκεί και πέρα θα σταθώ στη συνέπεια. Ήρθαν την ώρα που είπαμε χωρίς καθυστερήσεις ή άλλες δικαιολογίες. Γρήγοροι και μεθοδικοί. Οπότε τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Απάντηση Εταιρείας!

Κύριε Νίκο ευχαριστούμε θερμά για την κριτική σας. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας. Οι συμβουλές μας για επιλογή μεταφορικής εταιρείας στην Αθήνα.

Λάβετε τουλάχιστον 3 προσφορές από μεταφορικές εταιρείες. 

Είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε την αγορά προτού αποφασίσετε να δεσμευτείτε με την μεταφορική εταιρεία σας, ειδικά αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Καλέστε μερικές εταιρείες στην περιοχή σας για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο θα κοστίσει η μετακόμιση σας.

Ερευνήστε τη φήμη της εταιρείας στο διαδίκτυο 

Κατά τη διάρκεια της μετακόμισης, όλοι θέλουν να αισθάνονται άνετα ότι τα προσωπικά τους αντικείμενα είναι σε καλά χέρια. Αναζητήστε μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σας σε πλατφόρμες κριτικών όπως η Google.

Ζητήστε εκτίμηση για μεγαλύτερα σπίτια 

Οι εκτιμήσεις εντός σπιτιού συνιστώνται για μεγαλύτερα σπίτια επειδή θα σας δώσουν μια καλύτερη ιδέα για το πόσο θα κοστίσει η μετακόμιση σας. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες είτε χρεώνουν ανά ώρα είτε σε τιμή στάνταρ, αυτός είναι ο πιο ακριβής τρόπος για να πάρετε από εταιρείες μια κατάλληλη προσφορά. 

Ζητήστε συστάσεις από φίλους, συγγενείς ή μεσίτες 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχετε μια υπέροχη σύσταση από κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ρωτήστε την οικογένεια και τους φίλους σας εάν έχουν χρησιμοποιήσει μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία στο παρελθόν που μπορούν να σας προτείνουν.

Στην εταιρεία μας, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση και δυσκολίας. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουμε σε ότι μας ζητήσετε. Καλέστε μας άμεσα για ραντεβού.

Αλέξανδρος Αλεξίου

Ευχαριστώ την εταιρεία για την ανταπόκριση και την διάθεση που είχε να με βοηθήσει σε όλα αυτά που ζήτησα τα οποία δεν ήταν και λίγα. Καλές τιμές, επαγγελματισμός και συνέπεια.

Απάντηση Εταιρείας!

Κύριε Αλέξανδρε ευχαριστούμε πολύ. Πάντα έχουμε την καλή διάθεση να σας ανακουφίσουμε από το άγχος και ανησυχία. Γι αυτό εργαζόμαστε. Η μετακόμιση δεν είναι απλά μεταφέρουμε τα έιπλα και τέλος. Θέλει σχέδιο, στρατηγική και οργάνωση. Μας δώσατε τα κλειδιά και πραγματοποιήσαμε την μετακόμιση σας άμεσα και με συνέπεια. Τοποθετώντας τα βαριά κουτιά σας κάτω από τα ελαφρύτερα κιβώτια, διασφαλίσαμε ότι δεν θα θρυμματιστούν αντικείμενα που θα σπάσουν κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν συσκευάζετε βιβλία σε κουτιά ή όταν τοποθετείτε έπιπλα σε συμπαγή δοχεία και μέσα σε οχήματα.

Αν δεν το έχουμε ήδη τονίσει αρκετά, εδώ είναι μια άλλη υπενθύμιση για να ξεκινήσετε τη συσκευασία όσο το δυνατόν νωρίτερα.Με αυτόν τον τρόπο, το κουτί των πρώτων υλών σας θα είναι γεμάτο στα μισά της ώρας όταν έρθει η μέρα της μετακόμισης.Αφήστε λίγο χώρο για να μπορείτε αργότερα να προσθέσετε αντικείμενα της τελευταίας στιγμής.Βάλτε αυτό το κουτί τελευταίο στο φορτηγό, ώστε αργότερα να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτό μόλις ολοκληρώσετε τη μετεγκατάσταση.Με αυτό τον τρόπο διευκολύνετε και την εταιρεία να κάνει πιο άμεσες ενέργειες. Φυσικά η συσκευασία αμπαλάζ είναι μια υπηρεσία που προσφέραμε στον κύριο Αλέξανδρο. Έτσι του εξασφαλίσαμε μια ευχάριστη εμπειρία, όπου ο ίδιος και η οικογένεια του απόλαυσαν. Ναι η μετακόμιση μπορεί να εξελιχθεί σε μια όμορφη διαδικασία αν έχετε τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σας.

Να θυμάστε ότι είστε ξεχωριστός όπως όλοι μας. Αξίζετε την καλύτερη δυνατή μεταχείριση, καθώς για αυτά τα έιπλα και αντικείμενα παλέψατε για μια ζωή. Είναι μεγάλη ευθύνη για εμάς να τα μεταφέρουμε με ασφάλεια και συνέπεια. Εξασφαλίσαμε μια μετακόμιση υψηλών προδιαγραφών και πλέον μπορείτε να είστε ήσυχοι.

Το άγχος της μετακόμισης μειώνει τον παράγοντα ευαισθητοποίησης και ενδέχεται να εμποδίσει την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού σας Αποφύγετε λοιπόν την ένταση, μην φοβάστε και όλα θα πάνε καλά. Τα πράγματα δεν θα χαθούν, αν εξακολουθούν να βρίσκονται στο παλιό σας μέρος, είναι ανακτήσιμα και η αξιοποίηση των υπηρεσιών ενός καλού χώρου θα σας εγγυούσε την ασφάλεια των αντικειμένων σας.

Το άγχος και η ανυσυχία θα καταστρέψουν ολόκληρη την εμπειρία και θα σας εξουθενώσει, οπότε αποφύγετε το όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σχεδιάζοντας προσεκτικά και λαμβάνοντας τα πράγματα βήμα προς βήμα.

Η μετακόμιση είναι ένα τεράστιο βήμα στη ζωή σας. Δεν έχει σημασία αν έχετε λιγότερα πράγματα ή περισσότερα, καθώς η διαδικασία μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητική και αγχωτική. Επίσης, εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά ασταθή.

Ωστόσο, ο δυνατός προγραμματισμός και η μείωση ορισμένων περιττών αγορών ή δαπανών είναι μια καλή αρχή για τον προϋπολογισμό σας. Η επένδυση σε ένα καλό σχέδιο φιλικό προς το διαθέσιμο budget με τους επαγγελματίες της On Line Metafores μπορεί επίσης να είναι ένα σοφό βήμα.

Η αποφυγή του άγχους και η αποτελεσματική εκτέλεση των πραγμάτων θα ήταν θαυμάσια τακτική αν θέλετε να μετακομίσετε με ασφάλεια και γρήγορα στο νέο σας σπίτι!

Επικοινωνήστε μαζί μας.