Στην On Line Metafores αναλαμβάνουμε την μετακόμιση γκαρσονιέρας σε όλη την Αθήνα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να μετακομίσουν σε γκαρσονιέρα. Λαμβάνουμε καθημερινά τηλεφωνήματα για τέτοιου είδους μετακομίσεις. Τα γκαρσονιέρες είναι συμπαγείς κατοικίες ενός δωματίου. Σε αντίθεση με τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, οι γκαρσονιέρες έχουν το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα και το σαλόνι σας στο ίδιο δωμάτιο. Το μπάνιο είναι ξεχωριστό, όμως, και μπορείτε ακόμη να βρείτε γκαρσονιέρες με φιλόξενα μπαλκόνια. Οι γκαρσονιέρες έχουν διαφορετικά μεγέθη, όπως πολλά διαμερίσματα ενός ή δύο δωματίων. Ωστόσο, φαίνονται πιο μινιμαλιστικά και έχουν ένα μοναδικό σύνολο πλεονεκτημάτων. Είναι κατάλληλες για όσους επιθυμούν να ζήσουν ανεξάρτητα. Ωστόσο, είναι επίσης αρκετά άνετα για ζευγάρια ή φίλους που επιθυμούν να μείνουν μαζί. Μοιράζοντας το διαμέρισμα με κάποιον, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε ενοίκιο!

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας (2)Πως γίνεται η μετακόμιση γκαρσονιέρας;

Οι επαγγελματίες μας κατόπιν αιτήματος σας, θα αναλύσουν το σχέδιο για το δικό σας project. Θα χρειαστούμε από εσάς μια αναλυτική παρουσίαση των επίπλων που θέλετε να μεταφερθούν. Στη συνέχεια θα σας παραθέσουμε την προσφορά και τον χρόνο που θα χρειαστούμε για να βγάλουμε εις πέρας την μετακόμιση της γκαρσονιέρας σας.

Πριν αποφασίσετε, ας δούμε γιατί η απόκτηση μιας γκαρσονιέρας είναι καλύτερη επιλογή από ένα διαμέρισμα ενός δωματίου ή δύο δωματίων. Το κόστος της μετακόμισης διαφέρει ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε έργου ξεχωριστά. Ρωτήστε μας.

1. Μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Οι γκαρσονιέρες έχουν μινιμαλιστικό σχεδιασμό, έτσι ώστε να μην μπορείτε να αποθηκεύετε άχρηστα πράγματα. Ως εκ τούτου, θα ζήσετε σε ένα ευάερο, φιλόξενο και χαλαρωτικό διαμέρισμα.

Διασκεδάστε τους επισκέπτες πιο εύκολα

Θα είστε σε θέση να φύγετε εύκολα όταν αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Επίσης θα είστε ασφαλείς επειδή ένα περιβάλλον χωρίς ακαταστασία μειώνει τον κίνδυνο πτώσης και τραυματισμού

2. Εύκολος καθαρισμός

Είτε είστε στα ντουζένια είτε στα χρυσά σας χρόνια, θα εκτιμήσετε πόσο εύκολο είναι να καθαρίσετε τη γκαρσονιέρα σας. Ακόμα κι αν το σπίτι σας έχει τον ίδιο χώρο με ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, διαθέτει λιγότερες γωνίες. Όπως προαναφέρθηκε, δεν θα μπείτε στον πειρασμό να κουραστείτε ιδιαίτερα.

3. Προσιτό κόστος

Δεν θα χρειαστεί να μαζέψετε τόσα χρήματα για να αποκτήσετε μια γκαρσονιέρα σε σύγκριση με ένα διαμέρισμα ενός ή δύο δωματίων. Αυτό λαμβάνει υπόψη ότι βρίσκονται στην ίδια περιοχή και έχουν τις ίδιες ανέσεις.  Οι λόγοι για τους οποίους οι γκαρσονιέρες κοστίζουν λιγότερο είναι τα μικρά τους αποτυπώματα και μειώνουν τα έξοδα με υπηρεσίες κοινής ωφελείας και εξοπλισμό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και η κουζίνα σας βρίσκονται όλα σε ένα μεγάλο δωμάτιο, έχετε λιγότερους τοίχους και λιγότερες γωνίες. Επομένως: Θα ακολουθήσετε τους νόμους του μινιμαλισμού υποσυνείδητα και θα αποφύγετε την ακαταστασία του σπιτιού σας με πολλά έπιπλα. Δεν θα χρειαστεί να πιέσετε το κλιματιστικό σας στο μέγιστο για να δροσίσετε όλα τα δωμάτιά σας. Μπορείτε επίσης να έχετε λιγότερα φώτα αναμμένα.

4. Καλύτερο για ψυχαγωγία

Τα στούντιο διαμερίσματα είναι ιδανικά για τη διασκέδαση των ανθρώπων επειδή καθαρίζονται εύκολα, φαίνονται όμορφα και καθιστούν σχεδόν αδύνατο τους ανθρώπους να σχηματίζουν ομάδες και να κρύβονται σε διαφορετικά δωμάτια. Επιπλέον, ένα στούντιο 25μ² διαθέτει περισσότερο χώρο για κοινωνικές συγκεντρώσεις από ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου 25μ² επειδή το υπνοδωμάτιο δεν είναι ξεχωριστό.

Συμπερασματικά

Αν δεν έχετε οικογένεια τότε η λύση της γκαρσονιέρας για λιγότερα έξοδα και εύκολο καθαρισμό είναι μονόδρομος. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε μετακομίσεις γκαρσονιέρας και είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Να θυμάστε ότι θέλετε ανθρώπους που θα αναλάβουν και μεταφέρουν τα υπάρχοντα σας σαν να είναι δικά τους. Εμείς αυτό ακριβώς κάνουμε. Τα έπιπλα σας είναι εθύνη και γνωρίζουμε καλά την σημασία που έχουν για εσάς.