Η Μεταφορική εταιρία Online-Metafores Γιαννόπουλος διαθέτει ειδικό καινούργιο αποθήκευσης οικοσκευών και εμπορευμάτων με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, εύκολα προσβάσιμο στους πελάτες, στον οποίο για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα έχει την δυνατότητα, με την κατάρτιση της σχετικής λίστας στην οποία θα καταγραφούν αναλυτικά ένα προς ένα, να αποθηκεύσει κάθε είδους αντικείμενα. Η αποθήκη διαθέτει συστήματα πυρανίχνευσης-πυρασφάλειας, συναγερμό και καλύπτεται ασφαλιστικά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

Είτε είστε στη διαδικασία μετακόμισης και πρέπει να βρείτε ένα μέρος για να κρατήσετε κάποια από τα υπάρχοντά σας είτε απλά δεν έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι σας, οι υπηρεσίες αποθήκευσης μας, μπορούν να αποτελέσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς. Στην Γιαννόπουλος On Line Μεταφορές, προσφέρουμε αποθήκευση για πολλά διαφορετικά αντικείμενα ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς ότι τα υπάρχοντά σας είναι στο σωστό μέρος. Οι αποθηκευτικοί μας χώροι προσφέρουν κλιματισμό, 24ωρη ασφάλεια και καθαρά ντουλάπια για να κρατήσουν τα υπάρχοντά σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ εξαλείφονται ενδεχόμενες απειλές.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Μερικές φορές χρειάζεται να κάνετε μια προσωρινή μεταφορά πριν να έχετε χρόνο να βρείτε ένα μέρος για να ζήσετε ή άλλες καταστάσεις που σας κρατούν από το σπίτι σας. Μπορεί να κινείστε σε μεγάλες αποστάσεις και δεν έχετε βρει σπίτι για να αγοράσετε, ώστε να χρειαστεί να ζήσετε σε ένα διαμέρισμα ή ένα ξενοδοχείο μέχρι να βρείτε το τέλειο σπίτι. Ή ίσως χτίζετε ένα σπίτι και πρέπει να μειώσετε το χώρο διαβίωσης μέχρι το σπίτι είναι έτοιμο. Θα σας παρέχουμε το αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε μέχρι να χρειαστείτε τα αντικείμενα για να προμηθευτείτε το σπίτι σας.

Άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης

Σας παρέχουμε επιλογές αποθήκευσης για άλλα αντικείμενα σε μακροπρόθεσμη βάση. Οι επιλογές αποθήκευσης που διαθέτουμε, θα σας προσφέρουν μια καθαρή και ασφαλή εγκατάσταση για την αποθήκευση εκείνων των αντικειμένων που δεν θέλετε να χωρίσετε, έτσι ώστε το σπίτι σας να είναι ακατάλληλο. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές αποθήκευσης για τις ανάγκες σας.